Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siklid

Kto z was jest zadowolony ze swojej pracy?

Polecane posty

Gość gość
nigdy nie bylam zadowolona pracuje bo musze zawsze byle gdzie byle jak aby kasa byla nienawidze pracowac nienawize wstawac nienawidze ludzi marze o tym zeby wyjsc za maz i rodzic dzieci i siedziec w domu nie z lenistwa -poprostu nic mi nie sprawia przyjemnosci w niczym nie jestem dobra , zero ambicji, wypalnenie materialu d mlodych lat, zryty kregoslup xxxxxxxxxxxxxx powiem ci ze jkabym siebie czytala tylko kto zarobi na ten tabor??? mi to sie nawet dzieci nie che miec , marze o jakiejs latwej gotowce nawe 1200zl by mi straczyla aby miec wolnosc i nie pracowac bo mam ludziowstret

Gość gość
choleraaa to jest nas więcej :) ja mam to samo hahhaa ale już kombinuje aby trochę zelżyć i mieć tą jakąs rente na przyszłość też nie lubię chodzić do roboty ,nie nawidzeeeeee ! nie że pracy się boję ,mogę robić jak koń ale ta akurat ...no kurna nie cierpię mendy ! chciałabym w domu siedzieć ,prać ,sprzątać ,ogród ,dom dzieci i spokój :) pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Ja lubię swoją pracę. Lubie ludzi z ktorymi pracuje, lubie wszystko to co sie w pracy dzieje. Chyba jeszcze nie mialam złego momentu. Do domu wracam żeby odpoczac, mam sporo wolnych dni ktore moge poswiecic na gotowanie, sprzatanie, podroze czy wycieczki, ale potem z radościa wracam do pracy. Może to zalezy co sie robi, dla mnie to jest bardziej zabawa, przyjemność. Rozumiem że niewiele ludzi ma takie szczescie.

Gość gość
zazdroszczę :) nie żeby źle życzyć ,ale chciałabym też lubić swoją pracę :) też bym chciała robić to co lubię to jest serio fajne wartościowe ! fajnie gdy ktoś kocha robić to co robi :)

Ja lubię - zjeździłem już dzięki pracy spory kawałek świata, mieszkam w tropikalnym kraju i pracuje z laptopa ile chce byle tylko praca była wykonana siedząc przy basenie i popijając zimny sok pod palmami ;-)

Gość gość
Na szczescie lubie swoja prace (robie to co lubie, pracuje z ludzmi na poziomie) i na szczescie zarabiam w miare przyzwoite pieniadze. Prace znalazlam w miare latwo, ale niestety moglam ja podjac dpiero po wielu trudach i wielomiesiecznych bojach z administracja :O (wtedy jeszcze Polacy nie mieli prawa pracy w UE :P) Jedno co mi sie nie podoba to czas jaki spedzam w tygodniu poza domem. Uczciwie przyznam, ze gdybym miala taka mozliwosc (czytaj : renta pokrywajaca utracone dochody :P) to z mila checia pracowala bym na pol etatu) i poswiecalabym wiecej czasu moim bliskim i moim zaiteresowaniom.