Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredna kolezanka

Polecane posty

Gość gość

2 dni temu kiedy konczylam prace dochodzila 21, dzwonilam 2 razy do niej i pisalam smsa czy idzie ze mna na przystanek, nie odebrala ani nie odpisala, wiec stwierdzilam ze podejde do miejsca w ktorym pracuje, bo chcialam zobaczyc jak sobie dala rade w pierwszym dniu pracy. nie doszlam do jej stoiska bo zauwazylam ze idzie z jakas dziewczyna. jak im pomachalam to zrobila mine typu "o Boze idzie ona" oczami przewrocila, a jak zblizylam sie do niej to powiedziala wiesz co spieszymy sie na przystanek. pozniej ta jej znajoma na chwile sie oddalila, a ona jak zauwazyla ze sie zblizam to udala ze z kims rozmawia przez telefon. w koncu wyszlo tak ze to ja szlam przed nimi, a ona mnie nawet nie zawolala. to byla dobra znajoma, jzdzilysmy na imprezy, spotykalysmy sie dosyc czesto, mialysmy jechac razem do krakowa. nie wiem czy ja przesadzam czy ona pokazala ze ma mnie w d***e?

Gość gość
dobrze myślisz:D , pożegnaj się z byłą już koleżanką.

Gość gość
Czołga się spragniony murzyn po pustyni i nagle widzi akwarium ze złotą rybką. Podbiega, pada na kolana, pije, wypił już jedną trzecią, gdy słyszy, jak rybka go prosi, by więcej nie pił, a ona spełni jego trzy życzenia... - No to chce być: biały, mieć dużo wody i dużo dup! Trzask! Prask! Rybka zamieniła go... w sedes.

Gość gość
widocznie ta koleżanka tylko udawała,że cię lubi a tak naprawdę się ciebie wstydzi

Gość gość
dzieki ze sie wypowiedzieliscie. ja stwierdzilam ze nie warto miec kolezanek bo kobiety to w wiekszosci sa falszywe i czesto obgaduja sie nawzajem. a do niej nie zamierzam sie odzywac, jesli ona pierwsza to zrobi to napisze jej ze z falszywcami sie nie zadaje. chciala nawet wyjechac ze mna za granica bo obie potrzebujemy kasy i mialysmy jezdzic po agencjach pracy, ale teraz niech wypie*** sama. jak zobaczylam ta jej mine to zastanawialam sie co ta jej znaoma sobie o mnie pomyslala i co o mnie jej powiedziala. przeciez nie bylam jakas gburowata, czesto sie smialysmy, mialysmy do kina isc, nawet mowila mi o swoich osobistych sprawacho czym chyba nikt nie wie poza jej rodzina. nie wiem co jej odpierd*****

Gość gość
co za kretynka z tej twojej kolezanki :P dlatego nie zadaje sie z babami

Gość gość
kurcze czy na tym swiecie az tak trudno o dobra kolezanke? yslalam ze ona jest w miare normalna ale okazalo sie inaczej no chyba ze ja przesadzam.

Gość gość
Teraz jest ważna bo ma pracę dlatego ma Ciebie w d***e.Olej ją, nie narzucaj się,nie ma co zawracać sobie głowę - wredna kumpela!

Gość gość
no masz racje jak napisze to jej wyjasnie zeby dala mi spokoj bo kolezanka z niej zadna. a jak na przyszlosc chce jakies miec to niech ich nie olewa (bo podobna ma bardzo malo znajomych.