Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KELLY27

Ciąża w USA

Polecane posty

Gość KELLY27

Witam. Jakis tygodzien temu wyjechalam z mężem do Stanów. Mieszkamy jak narazie u mojej cioci. Jednak od wczoraj dręczą mnie wymioty. Robiłam test i wyszedł pozytywny! I jak to teraz będzie? Czy będę mogła zostać w USA ? Muszę bo mąż ma już załatwiona pracę . Czy są tu mamy które mieszkają bądź mieszkały w Stanach i mają tam dziecko? Proszę napiszcie coś

Gość gość
A maz bedzie mial ubezpieczenie z pracy? Jaki macie status? Przepisy roznia sie tez zapewne w roznych stanach. Jak nie masz ubezpieczenia to wiem ze mozesz dostac darmowe ubezpieczenie w ciazy ale nie wiem dokladnie jak to wyglada. Polacy nazywaja je miastowym ubezpieczeniem i pokrywa ono wszystkie koszty. Jesli maz ma ubezpieczenie i Ty pod nie podlegasz to wejdz na strone ubezpieczenia i sprawdz jacy lekarze w Twojej okolicy biora Twoje ubezpieczenie. Dodatkowo upewnij sie juz u lekarza czy labolatorium do ktorego beda wysylac Twoje probki tez bierze Twoje ubezpieczenie. Jak masz jakies pytania to pisz, moze bede umiala na niektore odpowiedziec

Gość gość
Możesz zostac pod warunkiem ze będziesz miała ubezpieczenie. Inaczej bedzie ciezko.