Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety CZY 98 CM W BIUSCIE TO DUZO CZY NORMALNIE

Polecane posty

Gość gość

i gdzie kupic stanik...bo nie ma nigdzie na mnie a na bardzo drogie mnie zwyczajnie nie stac.. w biuscie 98 a pod biustem 75cm wzrost 170 cm waga 56 kilo nawet nie wiem jaka to miska dokladnie bo kazdy kalkulator inaczej wylicza

Gość gość
Ja mam tyle samo w biuście....pod biustem też, uważam że mam spory biust ,mieszkam za granicą i noszę miseczkę DD a czasem E , musisz po prostu przymierzyć stanik , nie ma innego sposobu....Ja się tyle na testowałam tych staników że szok aż znalazłam swoją markę i krój i już kupuję tylko te jedne...

Gość gość
Dodam jeszcze że w Polsce ze zwykłymi stanikami to jest jakaś kpina , są do niczego zwykłe szmaty, jeśli się ma większy biust trzeba koniecznie kupować dobre i droższe staniki ,

Gość gość
ja wlasnie tez testtuje w sklepach i zawsze zle..albo za ciasne w plecach pomimo ze 70 kupuje albo za mala miska i za wąska na szerokosc..masakra jak ciezko dobrac mi stanik..

Gość gość
Kowalski jak zwykle przyszedł spóźniony do pracy i zbiera standardowy ochrzan od szefa: - Był pan w wojsku, Kowalski? - Byłem. - I co tam panu mówił sierżant jak się pan spóźniał?! - Nic szczególnego... "Dzień dobry, panie majorze"...

Gość gość
ja mam 105 cm a pod biustem 75 i uwazam ze to ciut malo komfortowe

Gość gość
Jak mierzycie pochylajac sie?

Gość gość
A CZEMU POCHYLAJĄC??NIE ROZUMIEM.