Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co daje aktywizacja zawodowa?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
Sztuka negocjacji: - Szefie, dostanę podwyżkę? - W żadnym wypadku! - Tak...? Bo powiem innym, że dostałem...

Gość gość
Ale jaka z up?

Gość gość
potrzebuje opowiedzieć o stopie bezrobocia a poziomie aktywizacji zawodowej społeczeństwa ale wszędzie tylko te instrumenty tych aktywizacji a nie definicja żebym mogła zrozumieć o czym piszę -.-

Gość franiania
Można się przejść na szkolenie z aktywizacji zawodowej, są teraz darmowe dofinansowanie z UE zapisy tutaj http://zsp-opolskie.b4ngo.pl/?strona=rekrutacja Można iść albo w kierunku zwykłej aktywizacji zawodowej lub otwierania własnej działalności gospodarczej.

>>>co daje aktywizacja zawodowa? <<< Pieniądze firmie prowadzącej szkolenie, pieniądze za uczestniczenie w szkoleniu "słuchaczom" i... NIC WIĘCEJ. Przynajmniej ja o innych KONKRETNYCH efektach takich szkoleń nigdy nie słyszałem. Koleżanka w ramach przygotowywania pracy magisterskiej takimi szkoleniami zajmowała się (nawet w ramach praktyk studenckich jedno szkolenie nadzorowała). Stąd pochodzą moje informacje i opinia na temat tego typu szkoleń.