Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

38 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość gość

witam dziewczyny mam pytanie ponieważ jestem w 38 tygodniu ciąży i mam rozwarcie na 2 cm i miękką szyjkę to lekarka mi powiedziała, że już na dniach urodzę i nie kazała zapisać się na następną wizytę, ale nie zrobiła mi usg także nawet nie wiem jak moje dziecko jest ułożone ani ile waży, a co jeśli waży dajmy na to 5 kg co jest wskazaniem do cc a ona mi tego nie zrobiła i nie zleciła cc? zdziwiłam się, że nie zrobiła mi usg i nic nie wiem o dziecku, ale jestem gapa, że nie powiedziałam tego głośno.

Gość gość
Jak pojdziesz na porodowke to zrobia ci usg tzn robia u mnie w miescie tak

Gość gość
aha ale czasami bywa tak, że kobieta przyjeżdża późno i jak ma już bardzo zaawansowaną akcję porodową to i tak zrobią usg? bo dajmy na to, że dziecko się już pcha na świat, ale mu się to nie uda bo jest ułożone np bokiem i wtedy umrze albo dziecko bo mu tlenu braknie albo matce coś się stanie, boję się, że pójdę rodzić i już nie wrócę tyle ostatnio tych afer...

Gość gość
Idź prywatnie na usg i przestaniesz się martwić.Dlaczego nie spytałaś lekarki?Dziwią mnie takie kobiety jak ty,którym brak języka w buzi:O