Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak faceci reaguja na cycki?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi np o taka sytuacje jak zobacza przypadkiem,jak np bluzka sie mocno odchyli,sytuacja jakas zwyczajna typu sklep czy praca.czy w takich zwyklych okolicznosciach na facetach robi to wrazenie?i czy jak tak,to myslicie,ze na wszystkich,'facet to facet'?czy mezczyzna moze kompletnie olac widok cycka?

Gość gość
generalnie zależy od człowieka, jego wieku i tego czy w danym momencie jest zaspokojony czy nie. Jak nie ****** od tygodnia to pewnie normalny zdrowy facet by porozmyślał o ładnym cycku.

Gość gość009
Różne mogą być reakcje, ja lubię sobie popatrzeć na takie piersi odsłonięte i nic więcej;)

Gość gość
A ty robisz się mokra gdy widzisz faceta w luksusowym samochodzie? Odpowiedz sobie, będziesz miała gotową odpowiedź :D Jeżeli odpowiesz sobie że tak, to zastanów się czy nie ma znaczenia jaki to facet, czy i tak się robisz mokra gdy jest 75-letnim kurdyplem 1,50 m ;-)

Gość warczypies
zasadniczo skupia się moja uwaga na cyckach, a resztę bluzki traktuje przenikliwym spojżeniem

Gość gość
Co za debilne pytanie to o samochodzie,to nie cialo przeciez :/ a jak facet jest niezaspokojony,tzn jest sam,to jaka moze byc jego reakcja na cycki?oniemieje,nie bedzie mogl skupic sie na rozmowie,nawet jesli zrobi to na nim wrazenie,nie da nic po sobie poznac?moze dostac erekcji?i w ogole ciekawi mnie czy faceci pomijaja taki incydent milczeniem,czy moga to skomentowac,np zartem?

Gość sabaryta
Ja uwielbiam ich widok

Gość gość
a jak reagujesz poza tym ze czujesz uwielbienie?

Gość ___Pułkownik Kwiatkowski____
ja płaczę na widok cycków