Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2014 witam, czy może ktoś przybliżyc mi czas gotowania ryżu lub makaronu między gotowaniem na gazie, a gotowaniem na plycie ceramicznej? jaka będzie róznica w długości gotowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxxx44 0 Napisano Lipiec 9, 2021 Zdecydowanie chciałbym Wam polecić sklep internetowy, w którym znajdziecie najrózniejsze produkty spożywcze prosto z Włoch, w tym włoskie makarony . Moim zdaniem produkty z ich strony są świetnej jakości i bardzo często je zamawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewapiano 1 Napisano Lipiec 9, 2021 Żadna :)) Gotowanie to gotowanie.... nie piekarnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Lipiec 3, 2023 Uwielbiam spędzać mój wolny czas gotując, zwłaszcza dla moich najbliższych. Zwracam ogromną uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystam, a Wam mogę polecić ofertę sklepu z greckimi produktami spożywczymi - https://greecefood.pl/3-oliwa-z-oliwek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach