Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydalem 30 letnim

Polecane posty

Gość gość

Czy jest sens z kogoś poznawać, nikt mnie nigdy nie kochał, czytam sobie te tematy tutaj i myślę sobie że też miałem taki "związek" że panna była ze mną z braku laku a jak spotkała lepszego to mi powiedziała narka, nie była jakaś super, ale mnie kręciła... wszystkie kobiety mnie olewały z jakimi byłem 2 na 3 z a nich były brzydkie a i tak miały mnie gdzieś, nie wiem co robić, wiele kobiet poznawałem w Internecie ale po spotkaniu zawsze kontakt się urywał, najczęściej mówiły prawdę że nie zaiskrzyło ale zdarzały się też kłamczuszki co wymyślały takie historie po tych spotkaniach że nie wiedziałem czy śmiać się z tego czy płakać. Co mam zrobić skoro żadna mnie nie chce? prostytutki? nie uprawiałem seksu od stycznia, dla zdrowego 30 latka z popędem to straszne, prostytutka to zawsze to namiastka bliskości, skoro moje eks mnie nie kochały i robiły to nie z ochoty na mnie a z konieczności to za wielkiej różnicy i tak nie będzie...

Gość gość
opisz siebie z wyglądu

Gość space 1999
Pytanie jest następujące: ile w twoich niepowodzeniach jest rzeczywistej brzydoty a ile emocjonalnych zahamowań, kompleksów ja ci tego nie powiem, bo ciebie nie znam wiem tylko, że poza skrajnymi przypadkami ewidentnej brzydoty, ważniejsza jest postawa jaką się przyjmuje, czyli kondycja psychiki, niż sam wygląd oczywiście, że przystojnemu jest łatwiej, bogatemu też, ale jak widać po ostatniej historii z Santa Barbara, można mieć pieniądze, wygląd, BMW, pochodzić z ciekawego środowiska i być samotnym desperatem

Gość gość
wszystko ok tylko straszę twarzą i to dosłownie, do tego nie mam podbródka bo mam tyłozgryz z profilu to wyglądam śmiech na sali (postanowiłem to leczyć ale potrwa to 5 lat wraz z ciężką operacją), miałem też problemy z cerą i mam wiele blizn których nie idzie usunąć laserami (próbowałem wielu bardzo bolesnych zabiegów efekt żaden), te wady są widoczne i są straszne dla mnie :(, ta która była ze mną z braku laku to nawet całować się nie chciałajedynie seks wchodził w rachubę... zresztą mechaniczny i sztuczny bo co to za seks bez namiętnych pocałunków?

Gość gość
wszyscy nie moga byc piekni i mlodzi, musi byc rownowaga i ktos brzydki tez byc musi. Wyglad to pies wazne jaki jestes

Gość space 1999
Czyli jakiś problem jest. I tak nieźle, bo ludzie z mniejszymi problemami z wyglądem, nie są w stanie nawiązać z nikim żadnej znajomości. Na pewno nie rezygnuj z poprawiania swojego wyglądu. Czas mija szybko i cokolwiek zrobisz dla siebie dziś, zaprocentuje jutro, pojutrze. Nie będę ci tu wstawiał głodnych kawałków, o poszukiwaniu miłości, zakochiwaniu w charakterze, bo to są prawdy częściowe i często służą po prostu taniemu pocieszeniu. Nie wiem co ci doradzić poza walką o siebie. Jedno jest pewne, że z biegiem czasu twoje szanse wcale nie maleją, bo kobiety trochę starsze, zyskują inną perspektywę, gdzie wygląd nie jest na pierwszym miejscu.

Gość gość
space 1999 - jest problem i to poważny, nie zrezygnuję decyzja już dawno zapadła w czerwcu jeszcze jadę na konsultację do chirurga szczękowo-twarzowego :), no wiem że szanse moje rosną 10 lat temu to każda mnie miała w tyłku zadbam też o swoją kondycję fizyczną :).

Gość space 1999
Powodzenia :)

Gość gość
z pustego i Salomon nie naleje a ty kogos kochales? czy zawsze na waleta zamierzasz?