Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda?

Polecane posty

Gość gość

Jestem emo od baaardzo dawna.. Niedlugo mam 18 lat.. Aktualnie chodze do technikum cukierniczego.. Mama (i nie tylko) mowi, ze mi odwala.. Ze to wszystko kiedys minie.. Chyba mam prawo byc tym kim chce.. jesten po prostu sba.. a inni tego nie potrafia zrozumiec.. jestescie tylko glupimi ludzmi bez jakichkolwiek uczuc.. tylko myslicie o tym jak przezyc z dnia na dzien.. tykko myslicie o dzieciech o pracy.... Dlaczego nie potraficie nas zroozumiex?? Dlaczego wysmiewacie nas?? Czy my sie z was wysmiewamy?? Wiemy wiecej od was.. wiemy o tym o czym wy nie wiecie.. po co tylko udajeecie?? Dlaczego ukrywavie zeczywistoac??

Gość gość
parwdy zasadniczo sa dwie 1 syty glodnego nie zrozumie 2 im wiekszy kierat tym wieksza mechanizacja pracy nikt nie chce byc trybikiem w maszynie kazdy jest najslabsi nie wytrzymuja (najslabszy to nie ten ktory nie maoze ci p**********ic tylko ten ktory najbardziej potrzebuje milosci)

Gość znasz to pytajnick
Bądźcie pozdrowieni nadwrażliwi za waszą czułość w nieczułości świata za niepewność wśród jego pewności Bądźcie pozdrowieni za to, że odczuwacie innych tak, jak siebie samych Bądźcie pozdrowieni za to, że odczuwacie niepokój świata jego bezdenną ograniczoność i pewność siebie Bądźcie pozdrowieni za potrzebę oczyszczenia rąk z niewidzialnego brudu świata za wasz lęk przed bezsensem istnienia Za delikatność nie mówienia innym tego, co w nich widzicie Bądźcie pozdrowieni za waszą niezaradność praktyczną w zwykłym i praktyczność w nieznanym za wasz realizm transcendentalny i brak realizmu życiowego Bądźcie pozdrowieni za waszą wyłączność i trwogę przed utratą bliskich za wasze zachłanne przyjaźnie i lęk, że miłość mogłaby umrzeć jeszcze przed wami Bądźcie pozdrowieni za waszą twórczość i ekstazę za nieprzystosowanie do tego co jest, a przystosowanie do tego, co być powinno Bądźcie pozdrowieni za wasze wielkie uzdolnienia nigdy nie wykorzystane za to, że niepoznanie się na waszej wielkości nie pozwoli docenić tych, co przyjdą po was Bądźcie pozdrowieni za to, że jesteście leczeni zamiast leczyć innych Bądźcie pozdrowieni za to, że wasza niebiańska siła jest spychana i deptana przez siłę brutalną i zwierzęcą za to, co w was przeczutego, niewypowiedzianego, nieograniczonego za samotność i niezwykłość waszych dróg bądźcie pozdrowieni nadwrażliwi