Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapytam

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość kobietapytam

Czy mając kilka partnerek rozróżniacie kształt wielkość , wilgotność suchość C/i/p/k/i? Jakie c/i/p/k/i lubicie? Czy mieliscie przypadek ze podczas s/x/u nic nie czuliście i dlaczego?

Gość gość
A dlaczego o to pytasz?

Gość gość pospolity
Lubimy zadbane c.i.p.k.i A to czy,jest sucha,albo wilgotna zależy od stopnia podniecenia kobiety. I wątpie w to,że pytanie zadała kobieta, bo ona najlepiej wie, jak to jest z wilgocią w c.i.p.c.e.

Gość kobietapytam
pytam bo ja jestem bardzo wilgotna a szczególnie gdy się podniecę i mam wrażenie ze przez ta moja wilgoć jestem tak gotowa do przyjęcia p/e/n/i/s/a ze facet zacznie pływać w moich sokach i wtedy zaczynam się zastanawiać czy on coś czuje. Chyba wolałabym mieć sucha c/i/p/k/ę wtedy czułby tarcie a nie ślizganie.

Gość gość
im wilgotniej tym lepiej, przyjemniej tam jest

Gość gość
Uwielbiam takie cipki moze dasz maila?

Gość gość pospolity
Jakbyś miała suchą c.i.p.k.ę , to nic by z seksu nie było. Tylko same otarcia i nieprzyjemne odczucia. Natura sama zadbała o to, by można było uprawiać seks bez otarć, ą Ty masz jakieś problemy z tego tytułu. Ma być mokro i ślisko;)

Gość kobietapyta
A wiek uroda, waga nie liczy się tylko mokrość mojej cipki? Póki co żaden mój partner nie narzekał na jej mokrość ale z wiekiem zaczynam czuć ze ona robi się co raz bardziej mokra zamiast sucha :/ przy seksie cieknie mi po udach albo po tyłku.

Gość gość pospolity
Wszystko sie liczy. Żeby doszło do seksu, musi coś pociągać partnerów. Muszą być sobą zafascynowani. Jak facet jest Ci obojętny, to i Twojej c.i.p.c.e też i nie robi sie wilgotna. I tak ma właśnie cieknąć. To znaczy, że facet Cię podnieca. Ile masz lat, że takie pytania zadajesz? Wróciłaś właśnie ze szkoły?

Gość kobietapyta
Jestem dojrzałą kobietą ale nie mam zbyt dużego doświadczenia seksualnego (chodzi mi nie o ilość sexu a o ilość partnerów) . Wróciłam z pracy a nie e szkoły. Teraz zaczynam się zastanawiać czy moja mokrość jest normalna . Byłam u lekarza ale wszystko jest dobrze więc dlaczego ja jestem wciąż mokra a nawet bardziej niż kiedyś. Martwi mnie to bo kocham się kochać ale zastanawiam się czy przez to moja mokrość mężczyzna coś czuje i szczerze mówiąc myślę ze lepiej jakbym była bardziej sucha. Moja pochwa przy podnieceniu jest mokra a ja przez to bardzo szybko osiągam orgazmy. Martwi mnie tylko czy daje pełną satysfakcje w seksie mezczyznie. Mam 37 lat

Gość gość
Im cipka bardziej mokra tym lepiej, taką fajnie się liże ;) a w samym seksie mi to nie przeszkadza, bo odczucia owszem są mniejsze, ale za to można zdecydowanie dłużej się kochać, a mnie marne 3 minuty ;)

Gość Lara C
Martwią Cię wilgoć,łatwość i szybkość z jaką osiągasz orgazm? Żartujesz?

Gość gość
Brawo Lara, o tym samym wlasnie myslalem. Ale to pewnie jakis troll/ka...

Oczywiście że rozróżniam. To jak linie papilarne, każda nie tylko pachnie i smakuje inaczej, ale inaczej się zachowuję. Co innego lubi, czym innym się zachwyca, co innego studiuje. Dla mnie nie ma gotowych schematów, modelu porównawczego. Każda kobieta, z którą byłem była wyjątkowa. I jedyne co Je łączyło to imię :P :) Tu pozwolę sobie pozdrowić wszystkie Kasie. :) Jesteście kochane :) 🖐️ 🌼

Gość gość pospolity
Na pewno czujemy przyjemność;) Nie masz powodów do zmartwień. A Twoje szybkie orgazmy Też nam nie przeszkadzają;)

37 lat i w górę to czas noszenia w torebce majtek na zmianę,powrotów do domu wyprzedzając własny samochód i podciągania kiecki tuż po zamknięciu drzwi. Jest z Tobą lepiej niż dobrze Autorko ;-) Pozdrawiam.

Gość gość
37 i w gore to wtedy najlepszy wiek dla kobiet

kobietapyta. jak lekarz ci powiedział że wszystko jest dobrze, to tylko żyć i nie umierać. :) Nie jestem znawcą w temacie, bo ledwie "zaliczyłem" parę panien, bo zawsze na dłużej mnie zatrzymywały :P a że po za nimi świata nie widziałem, to już inna historia... Może już jestem starej daty, ale mokra tzypa była oznakiem zdrowych relacji. :P ...

Gość lubie  te tematy
kazda cipka jest inna. to zalezy od budowy anatomicznej, kąta pochylenia miednicy, szerokosci spojenia lonowego, glebokosci, szerokosci jak i elastycznosci scianek pochwy. na komfort bzykania ma rowniez wplyw obfitosci sluzu, ktory w zaleznosci od dnia cyklu ( dc ) przechodzi w rozne fazy lepkosci, przejrzystosci i ilosci. to juz indywidualna sprawa partnerow, ktorzy uzyc moga, sliny, lubrykantow lub w przypadku nadprodukcji sluzu uzyc husteczki higienicznej. dyskomfortem jest suchosc jak i nadmiar sluzu, ktory sprawia wrazenie luznej pochwy. dobrze jak jest wilgotno, jednak nie za slisko. wtedy bodzce czuciowe lepiej sa przekazywane do mozgu, a to korzystne jest w postaci doznan.

Gość kobetapytam
gość 06.06.2014 Nie jestem trolką jestem normalna osobą , która czuje , myśli i chce aby było jak najlepiej. Pytam bo tak jak wcześniej piałam nie mam zbyt dużego doświadczenia z wieloma mężczyznami mimo ze często uprawiałam sex. Chciałam się zastanowić nad swoja seksualnością zrobić tak aby było dobrze i mi i mojemu partnerowi . Bo myślę ze sex jest bardzo ważny w związkach . Chce aby moj partner miał tak samo dobrze jak ja. Dlatego pytam czy moja mokra w której on pływa jest tak samo dobra jak sucha w której odczuwa ze trze i trze a wytrze to co chce .

"kąta pochylenia miednicy, szerokosci spojenia lonowego," tym właśnie zdradzają się dumni inżynierowie z politechniki :) Złamiesz nogę, to nie nastawią a przedstawią pełną specyfikę sił działających i matematyczno fizycznie dynamikę faktu już dokonanego. Piszą horoskopy z wczoraj.:P

Gość lubie te tematy
nadmiar sluzu w pochwie, to tak jak chlapanie wody w kaloszu. w trakcie igraszek milosnych najlepsze dopasowanie jest na zasadzie tlok- cylinder.

Gość lubie te tematy
nowy w miescie, nie trafiles z identyfikacja mojego zawodu. nie wypowiadam sie na tematy, w ktorych jestem amatorem. mam anatomie w malym paluszku.

Gość gość
ale mechanik z ciebie żaden jeszcze pierścienie muszą być spasowane

Ja tam wolę tradycyjnie.Jak chłop ma choooja w gaciach. Kątomierz musi strasznie uwierać :-)

Gość kobietapyta
lubie te tematy 06.06.2014 nadmiar sluzu w pochwie, to tak jak chlapanie wody w kaloszu. w trakcie igraszek miłosnych najlepsze dopasowanie jest na zasadzie tlok- cylinder Nie rozumiem ps : mam trudności z dodawaniem odpowiedzi dlatego rzadko piszę

Zdarza się, że czasami nie trafiam, lub wszystko idzie jak krew w piach :( Trzeba mi wybaczyć. Ty bardziej to zrozumiesz,bo jak widzę anatomia ludzka nie jest ci obca. A ludzie to nie maszyny i mogą sobie pozwalać na błędy. Wszelakiej maści, od wsiadania po pijanemu za kółkiem, po aż zaszywania ludziom instrumentów medycznych w swoich pacjentach...

Gość kobietapyta
Nowy w mieście ze zdjęciem Jimii Morrisona mojego ukochanego artysty . Jestem otwarta na dobry seks i jednoczesne potrzebuję wsparcia . Lubie czarno na białym co jest dobre a co złe. Ciesze sie ze my kobiety teraz w tych czasach , możemy zrobić operacje aby było dobrze i mi i jemu . Zastanawiam sie tylko czy taka operacja jest mi juz potrzebna . Gdybym tak mogła sie niezobowiązująco przetestować na testerze ktory chce i zrozumie moj problem ;)

Gość gość
o jakiej operacji kobieto bredzisz ???!

Gość kobietapyta
chcę zmniejszyć średnicę pochwy, bo facet odczuwa tarcie dopiero wtedy gdy ma średnicę swojego penisa 5cm, a taka średnica jest adekwatna dwuletniemu ogierowi, a z ogierem za c***a pana nie chcę jeszcze kopulować🖐️