Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutałke

prezent :(

Polecane posty

Gość smutałke

Witam was wszystkich. Jestem mocno zawiedziona moją ciocią. Żeby nie było - fajnie, że w ogóle zechciaała mi dać prezent, w końcu stara d**a jestem i dzień dziecka obchodzę :). ciocia - dała mi pieniądze. Kilka tygodni przed jej urodzinami biegam i latam, żeby kupić coś fajnego, długo przed tym się dopytuję, co by chciała dostać, pytam np. męża cioci, czy wspominała coś, co chciałaby dostać na urodziny.. Chciała dostać książkę, więc poszłam, kupiłam tą konkretną, jeszcze czekoladę i kartkę, + mały bukiecik, zrobiłam jej jeszcze koszulkę (farby do ubrań). I co? na dzień dziecka zapytałam, czy może mi kupić płytę, podałam wykonawcę i tytuł, płyta kosztowała 35 zł. Ona mieszka w dużym mieście, empik dosłownie pod nosem. Nie chciało jej się fatygować i szukać płyty, zadzwoniła i powiedziała, że przelewa mi 50 zł na konto i żebym sobie sama kupiła. Zrobiło mi się przykro, bo ja wkładam dużo pracy, żeby komuś się prezent spodobał, ładnie go pakuję, żeby jeszcze przed otwarciem ktoś się ucieszył.

Gość gość
przykro? przecież jeszcze 15 zł ci zostało