Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się większość facetów. Jestem skazana na samotność, taka prawda

Polecane posty

Gość gość

patrze na facetow i 99% z nic w ogole mi sie nie podoba, w ogole mnie nie podniecają :O a jak mi sie juz jakis spodoba to a) zajęty b) w ogole nie zainteresowany, homoniewiadomo albo bi c) a najczęsciej po prostu pajac, ktory jest egocentrykiem i kobiety traktuje jak śmiecie i worki na sperme Wole byc samotna niz wiazac sie z kims kto mnie nie pociąga fizycznie, zazdroszcze wam ze potraficie dostrzec cos wiecej, ze nie zwracacie uwagi na wyglad i wady, ja tak nie potrafie

Gość gość
samotność nie jest taka zła, jeśli masz swoje mieszkanie, pieniądze i do łóżka potrafisz zaciągnąć od czasu do czasu mężczyznę. Lepiej taka samotność, niż kompletne niedobranie i niezadowolenie z drugiej osoby, jeszcze zależność finansowa.

Gość gość
mnie sie nie podoba twoj szef 🖐️

Gość gość
autorko - ja mam podobnie ale z kobietami :) owszem sa kobeity ktore mi sie podobaja, ale kiedy na taka trafiam, i to najczesciej kiedy sie tego niespodziewam, jestem zamurowany. Kiedy jej szukam i mam czas, np luzniejszy dzien w pracy, to nie moge na zadna trafic zeby poderwac. :)

Gość gość
też tak mam, lepszy pajac od czasu do czasu niz związać się z kimś kogo się nie chce, tak uważam i niestety przypięto mi łatkę pustej, a to z kolei oznacza że FACECI NIE MAJĄ NIC PRZECIWKO żeby być z kobietami które naprawdę ich nie chcą, oni chcą roochać i udawać że jest ok, no taka prawda Z reszt a kilka razy wprost to usłyszałam, że nic nie szkodzi i jemu to nie przeszkadza, zapomnieli tylko dodać że powinnam się zmusić bo jestem kobietą :O

Gość gość
Charakter ? przede wszystkim optymista, facet który jest ciągle usmiechnięty, dominujaca osobowosc, sama nie jestem uległa i nie pociągają mnie ciepłe kluchy i spokojni, niesmiali chłoptasie :O Taki, który lubi uprawia sport, interesuje sie grami, komputerami, wie co nieco na temat polityki, interesuje sie tym co sie na swiecie dzieje, w kazdej dziedzinie, nie fanatyk jakiejs opcji, raczej otwarty na wszystko z wlasnym zdaniem, zaden lewak czy prawicowiec, niereligijny, mentalnie piotrus pan na codzien ''duzy'' spontaniczny dzieciak ;) ale potrafiący sam o siebie zadbac, o finanse etc Wyglad 182+, po prostu meski z wygladu, wielka szeroka klata :classic_cool: fajna dupcia, kaloryfer, ladny usmiech i oczy, brak łysiny. Poki co poznałam dwóch bliskich ideałowi, niestety pierwszy okazał się typowym cwaniaczkiem ,ktory probowal mnie zaliczyc a drugi ? Sam nie wiedzial czego chcial i podejrzewam, ze wolal facetow :O dlatego wspomialam o tych homofacetach. Ogolnie porazka, mam 23 lata i poki co dalam sobie spokoj z randkami, musze szukac lepszej pracy zeby sie jakos ustawic :D

No to masz spore wymagania, mimo wszystko życzę szczęścia w odnalezieniu ideału, chociaż idealni ludzie nie istnieją i im szybciej się z tym oswoisz tym lepiej, życie i związki są pełne kompromisów.

Gość gość
@Charakter ? przede wszystkim optymista, facet który jest ciągle usmiechnięty, dominujaca osobowosc, sama nie jestem uległa i nie pociągają mnie ciepłe kluchy i spokojni, niesmiali chłoptasie pechowiec.gif Taki, który lubi uprawia sport, interesuje sie grami, komputerami, wie co nieco na temat polityki, interesuje sie tym co sie na swiecie dzieje, w kazdej dziedzinie, nie fanatyk jakiejs opcji, raczej otwarty na wszystko z wlasnym zdaniem, zaden lewak czy prawicowiec, niereligijny, mentalnie piotrus pan na codzien ''duzy'' spontaniczny dzieciak oczko.gif ale potrafiący sam o siebie zadbac, o finanse etc Wyglad 182+, po prostu meski z wygladu, wielka szeroka klata cool.gif fajna dupcia, kaloryfer, ladny usmiech i oczy, brak łysiny. Poki co poznałam dwóch bliskich ideałowi, niestety pierwszy okazał się typowym cwaniaczkiem ,ktory probowal mnie zaliczyc a drugi ? Sam nie wiedzial czego chcial i podejrzewam, ze wolal facetow pechowiec.gif dlatego wspomialam o tych homofacetach. Ogolnie porazka, mam 23 lata i poki co dalam sobie spokoj z randkami, musze szukac lepszej pracy zeby sie jakos ustawic smiech.gif - okej a co dostane w zamian ??

Gość gość
Ja takiego znalazłam bez problemu ;) szukaj faceta na siłowni, to stereotyp, że same półmózgi tam chodzą ;)

Gość gość
szczerego całusa.

Gość gość
spelniam twoje wymagania, ale nie szukam. powodzenia I nie poddawaj sie.

Gość gość
znam takiego oprócz tej szerokiej klaty imoże przebierac bo raczej każdej się podoba :P

Gość gość
Pewnie sama jestes przeciętna a wymagasz uj wie kogo :) Widze po ludziach, ze ładni ludzie bez problemu znajdują drugą ładną połówke, a jesli są sami to z wyboru :) Mam znajomą na studiach, ktora jest delikatnie mowiac niezbyt atrakcyjna, zwyczajna dziewucha, typowo polska uroda, nijaka z wygladu, cialo gorsze niz moje, krotkie nogi, plaski tylek...a wymagania ma ze hoho czasem słucham jak gadają ze swoją psiapsiółką, ten beee, tamten beee, ten brzydal, ten niski, ten chudy :D buhahaha

Gość gość
bo my ładne nawet nie obgadujemy tych nieciekawych, mówię serio i wcale tak nie jest że laska się smieje jak da komuś kosza chyba ze jakas brzydula albo gościu jak jest nachalny i wyjątkowo niekumaty i 2 raz z rzędu uderza do tej samej laski

Gość gość
gość 06.06.2014 Czy ty przypadkiem to nie Sharon Stone lub Claudia Schiffer ???

Gość gość
Nie przesadzaj, jestem niższa od Claudii Schiffer ;)

Gość gość
Może Kim Basinger?

Gość gość
Od jednej i drugiej jestem młodsza, wiec pudło ;)

Gość gość
Co najmniej trening trzy razy w tygodniu po 2h + dieta, gry, polityka, wiadomości itp. - jesteś pewna, że ktoś taki będzie miał wystarczająco dużo czasu dla Ciebie? niereligijny - może być ateista? :) zxc Stworzyłaś sobie postać i chcesz dopasować do niej kogoś rzeczywistego. Czy jest to mądre? nie wiem, robię dokładnie tak samo :). Związek z rozsądku, związek z kimś, kto nie odpowiada mi zarówno pod względem charakteru jaki i wyglądu męczyłby mnie. zxc "b) w ogole nie zainteresowany, homoniewiadomo albo bi" - kobieta, która nie okazuje zainteresowania facetem jest lesbijką? Dobrze mieć wysoką samoocenę, tyko że panie troszkę z nią przesadzają. Uważają, że mogą mieć każdego, a jeśli ten myśli inaczej, przylepia mu się łatkę " homoniewiadomo albo bi". zxc „Mam znajomą na studiach, ktora jest delikatnie mowiac...” Na obiad jada fast foody, sportem nazywa oglądanie seriali (znam takie), a wymagają szerokiej klaty i kaloryfera. zxc Dla mnie takie myślenie jest uprzedmiotowieniem. Posiadanie kogoś na własność, jakiejś rzeczy, zabawki. Albo inaczej – pieska ślepo zakochanego w swojej pani, który na rozkaz ma skakać, szczekać i podawać łapę. Wy potrzebujecie człowieka? czy wystarczy ładny ”manekin” z penisem? zxc Jeśli mamy duże wymagania, wymagać trzeba również od siebie.

Gość gość
"a najczęsciej po prostu pajac, ktory jest egocentrykiem i kobiety traktuje jak śmiecie i worki na sperme" Hahah i Wy wierzycie słowom takich zezwierzęconych samic. Chce jej sie bolca alpha i tyle, zrzuca powód natomiast na resztę mężczyzn.

Gość gość
Dzisiaj trafię.

Gość gość
Mnie tez sie nikt nie podoba :( Albo cwaniaczki,mamisynki,rozwodnicy z dzieckiem lub zonaci!

Gość gość
lub kawalerowie.

Gość gość
Tak jak was czytam, to stwierdzam, że dobrze, że jesteście same. Szkoda dla was fajnych chłopaków.

Gość gość
wielkie wymagania- a pewnie dajesz z siebie mało. znam takie jak Ty, nie mówię Ci po złości ale zmień się, inaczej będzie Ci bardzo ciężko życiowo. jestem kobietą i powinnam się solidaryzować, ale w tym wypadku nie mogę;/

Gość gość
musisz obniżyć poprzeczkę albo zaakceptować związki bez zobowiązań bo opisany przez ciebie typ piotrusia Pana w takich raczej sie lubuje.

Gość gość
odezwał się piotuś pan powyżej buhahaha.

Gość gość
heh :D ale to prawda, tacy mogą sobie przebierać co z chęcią czynią