Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się większość facetów. Jestem skazana na samotność, taka prawda

Polecane posty

Gość gość
nawet więcej powiem. Atrakcyjna kobieta i atrakcyjna kobieta nie są na takim samym poziomie, facet może zaliczac i zmieniać jak rękawiczki i nikt mu nic nie powie, wszystkie lalunie zakochane czekaja na swoją kolej i zawsze znajda sobie wytłumaczenie dlaczego koles taki jest (został skrzywdzony przez jakąś złą kobietę :P ) A ładna kobieta? przebierać może ale już nie w tym samym znaczeniu co kolo, a jeśli zmienia facetów jak rękawiczki szybko spada jej opinia, łatkę glupiej puszczalskiej faceci jej nienawidzą (zamiast kochać - analogicznie) i kobiety rownież. Facet może podbijac do dziewczyny która mu się spodoba, kobieta musi czekać i nie zawsze się te ładne doczekują TEJ OSOBY KTÓREJ CHCĄ to tak nie działa, konkurencja duża na rynku

Gość gość
boszzzz ERROR się wkradł! atrakcyjny mężczyzna i atrakcyjna kobieta - nie są na takim samym poziomie

Gość gość
Oj to sprostowanie nic tu nie wnioslo...

Gość gość
Bo atrakcyjna kobieta to ta przeciętna A trakcyjny fcetto dopiero super samiec Wymagania wobec kobiet (też urody) SA o wiele niższe

Gość gość
nie, raczej mi chodziło o piękną kobietę a nie przeciętną odpicowaną...

Gość gość
na pewno nie chodziło mi otaka która dzięki zanizonym kryteriom jest ładna, znam kilka superlasek i nie jest tak rózowo wcale, taka owszem może miec atrakcyjnego faceta jeśli ma oprócz wyglądu coś w głowie ale niekoniecznie tego którego chce

Gość gość
Facet ten z wyższej półki może mieć taką która sobie wybierze, nawet jeśli jest zajęta, bo żadna kobieta nie spławi przystojniaczka, a facet mając duży wybór w ładnych dziewczynach i tak nie bedzie z jedną, chyba że on tak zadecyduje ładne kobiety często maja szybko dziecko i pozamiatane na kilka lat, mówię o tych naprawdę ładnych, nie zas o tych które się podciągnęły po latach

Gość gość
raczej sie z tym nie zgadzam

Gość gość
ale z którą częścią wypowiedzi?

Gość gość
facet omota każdą a kobieta cóż atrakcyjność nie gwarantuje zdobycia wymarzonego męzczyzny, co najwyżej takiego który posiada odpowiednie parametry

Gość gość
jakie parametry?

Gość gość
wygląd, pieniądze, pozycja społeczna, odpowiedni charakter, wykształcenie, niebanalna osobowość (chociaz z tym akurat jest najtrudniej) czy co tam sobie chcesz

Gość gość
Czyyli taka kobieta jeśli prócz wyglądu ma głowę na karku, znajdzie partnera którego można jej z pewnością pozazdrościć, ale niekoniecznie będzie to TEN w którym się zakochała, którego chciałaby żeby on ja wybrał

Gość gość
albo kark pod głową:D

Gość gość
mi sie tez nie podobaja.

Gość gość
podobaja mi sie tylko niektorzy mlodzi.

Gość gość
poznalam duzo fajnych facetow.