Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wymiary to już plus size?

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam...

Gość gość
a jakie masz ?

Gość Serlena
coraz mniejsze ;)

Gość gość
ja mam 38 i sie dowiedzialam ze od 38 sa modelki plus size jak chce dodac odpowiedz i klikam w okienko to mi sie wlanza reklama beznadzieja

Gość gość
Nie chodzi o moje, moje plus size to na pewno nie są :p. Ale czytałam pewien artykuł o modelkach plus size opatrzony zdjęciami kobiet, które wg mnie są szczupłe. I tak się zastanawiam, o co chodzi, bo wydawało mi się, że anorektyczne wymiary wychodzi powoli z mody.

Gość gość
nie wychodza nie w modzie jest dalej max 36

Gość gość
Modelki przeważnie są w rozmiarze 34, no max. 36. wyobraźcie sobie kobietę mającą 180 cm i ok. 80 cm w biuście i biodrach. 38 w świecie modelingu to duży rozmiar (czyli przeciętna kobieta mając ok. 165 cm i ok. 90 cm w biuście i biodrach), dlatego uznaje się to za plus size.

Gość gość
Anorektyczne NIGDY nie wyjdą z mody, wrecz przeciwnie moda na szczuple i chude sie nasila, bo rośnie liczba grubasów na calym swiecie. Ludzie chcą patrzec na ładne, wysokie i chude a nie spasione z fałdą na brzuchu :(

Gość gość
Jeśli masz 180 cm i rozmiar 38, to jesteś bardzo szczupła/chuda. Inaczej wygląda osoba mająca 150 cm i nosząca 38 (wizualnie jest trochę przy kości), a osoba mająca 180 i nosząca 38. Dlatego co do rozmiarów to różnie bywa. Nie zawsze rozmiar np. 42 oznacza że kobieta ma nadwagę, bo jak jest wysoka, to wygląda dobrze.

Gość gość
nie jestem bardzo szczupla tylko "drobnokoscista", mam drobna budowe, jak mialam rozmiar 40/42 wygladalam na grubasa