Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat, jestem dziewica, wstydze sie seksu

Polecane posty

Gość gość

co ze mna nie tak? nie moglabym sie tak przed kims rozebrac.

Gość gość po 30
Wszystko z tobą w porządku. Do seksu należy dojrzeć emocjonalnie i zacząćgo uprawiać kiedy się będzie na to gotowym. A przede wszystkim należy go uprawiać z kimś, do kogo się ma zaufanie.

Gość gość
nie ma sie czego wstydzic...sciagaj majty rozchylaj nogi poki mloda jestes ...sex fajna sprawa, zyj dziewczyno nie wiesz co tracisz

Gość gość
nie moglabym tak tego zrobic, masz racje, trzeba poczekac na kogos odpowiedniego, tylko dziwnie sie czuje, jak kolezanki mowia z kim to robily i sa takie z tego zadowolone, ze masakra, nie moglabym tak.

Gość gość po 30
Wiecej chwalenia w tym co mówią koleżanki, niż prawdy. Może nawet nie pamiętają, jak je ktoś brał. Seks to ma być przyjemność i doznania. odpowiedni nastrój i atmosfera. A nie byle jak i z byle kim. Masz racje, poczekaj z tym na włwciwą osobę. Skoro nie mogłabyś tak, jak koleżanki, to znaczy, że z tobą wszystko jest w porządku.;)

Gość gość
dziekuje ;-)

Pierwszy raz pamięta się całe życie. Lepiej poczekać niż zrobić to w wieku 16 lat z byle kim żeby tylko mieć to za sobą, a tak niestety często się zdarza. Jak poczekać na odpowiedniego faceta przy którym będziesz czuła się swobodnie i przede wszystkim będziesz mogła być sobą.

Gość gość
To normalne, oczywiście jeżeli nie masz partnera :) Jeśli już go znajdziesz to będziesz mu ufac na tyle że nie będzie to dla Ciebie problem :)

Gość gość
Podobnie miałam lecz gdy pewnego razu chłopak zaczał mnie pieścić i całowac nie wiedziałam nawet kiedy on mi robił już minetkę.Jęczałam z rozkoszy i to była najwspanialsza chwila dla nas bo on był prawiczkiem.Lecz powinien to robić chłopak powoli i delikatnie.Wstydu sie pozbylam bo nawet jest u ginekologa gdy bada mnie tam w środlu i był przy porodzie.Wiec to kwestia czasu i delikatności chłopaka.

Gość 1008
Widocznie jeszcze nie doszłaś do tego etapu. Gdy zjawi się odpowiedni mężczyzna, będziesz gotowa i sama będziesz chciała mu to dać. Wiem to z własnego doświadczenia bo dziewicą byłam do 25 roku życia. Wcześniejsi partnerzy dochodzili tylko do pieszczot biustu. Tak więc czekaj i nie panikuj, bo z Tobą naprawdę jest wszystko ok.

Gość gość
Jestem z 15,54 .Dodam,że nic na siłę.Nie broń sie przed chłopakiem lecz też nie nalegaj.Bo jest dużo przyjemniej gdy sama tego zapragniesz bo to jest jedyne takie przeżycie w Każdego zyciu stracenie cnotki.Więc nie byle gdzie i z byle kim.Tylko z osoba co planujesz związek .Powodzenia z Całego Serca.

Gość gość
to dlugo poczekam, bo musze sie najpierw wyleczyc z nieszczesliwej milosci... dziekuje.