Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anorektyczka  sama nie wiem

Wielki strach przed jedzeniem.

Polecane posty

Gość Anorektyczka  sama nie wiem

Witam ważę 46kg i strasznie się boje jeść nawet na śniadanie zjem samą bułkę na obiad 3 łyżki zupy na kolacje jabłko i marchew jem 600kcal dziennie i każdego kęsa boje.A może nawet mniej ważę niż 46 kg z każdej strony widać kości spodnie xs 34 25 są na mnie za duże. Cały czas widzę siebie jako grubasa. Dzisiaj pod namową chłopaka zjadłam 7 ciastek, co mam ochotę to zwymiotować a słodkie jem raz czy dwa razy na miesiac. Kiedyś ważyłam 49 góra ale jadłam codziennie po 50dag ciasteczek cały czas jadłam od 2 tygodni mi tak odbiło. Co robić??? W lutym przechodziłam to samo, przez co poroniłam na chwile się opamiętałam a teraz od nowa to samo

Gość gość
pij soki z warzyw z sokowirówki będziesz miała witaminy a nie bułki bez wartości odżywczych i zaczniesz chorować zrób w sokowirówce naraz z: - marchwi - 5 szt - petruszki - 1 szt - selera - kwałek - pęczek pietruszki natki - pęczek koperku wszystko wrzuć do skowirówki i pij po szklance dziennie kalorii zero a mnóstwo odżywczych skladników a i przebadaj sie czy nie masz lamblii czy innych pasożytów

Gość gość
Obawiam się że zaczynam chorować na anoreksje

Gość pani Magda
kobieto idź się leczyć bo to na 100% anoreksja! przecież możesz umrzeć z głodu zacznij się bać śmierci a nie otyłości po jak na razie to nawet chuda nie jesteś tylko wychudzona

Gość gość
eh! zazdroszcze ci wagi, ja waze 48-49 kg, kiedys wazylam 44kg i bylam szczesliwa osoba, jadlam wtedy slodycze, pizze no i przytylam do 48 i caly czas probuje powrocic do poprzedniej wagi :(

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.