Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy E.Wachowicz jest taka ładna?

Polecane posty

Gość gość

Jak n fb zachwycają się ludzie?:-) ochy,achy....Jak myślicie?Mi się wydaje, że przeciętna,normalna.

Gość gość
ok, tylko przeciętna osoba tez moze wygladać jak milion dolarów

Gość gość
niezwykle ładna kobieta

Gość proniu
szarpałbym jak Reksiu szynkę. :)

Gość gość
bo ja wiem, w moich oczach stracila w Top Chef'ie, wydawalo mi sie ze brak doswiaczenia nadrabia glupimi minami

Gość gto 68
Chodzi o tę byłą dooopę Pawlaka, miss? Jeśli o nią, to powiem, że jest co najwyżej przeciętna. Nigdy mi się nie podobała i jak została tą miss, to się nadziwić nie mogłem.

Gość gość
wszedzie swieci cyckami

Gość gość
to ta

Gość gość
Bo ja wiem czy sexownie, zaprasza gosci, ktorzy nomen omen przywoża swoje przepisy, a ona sie wpycha i kaze im obierac marchewke albo powyciagac talerze :O skoro to ich przepis to daj im sie wykazac...

Gość gto 68
Jeśli ta, to wolałbym już celibat, niż ją. Poza tym jak sobie pomyślę, że Pawlak się na nią ślinił, to już w ogóle :O

Gość gość
Zazdrośc, zazdrośc przez Was przemawia ... ma jak to ujęto "cycki ", czyli przepiekny dekolt i nie widze powodu aby go nie eksponowała...Czy Wy nie podkreslacie na zewnątrz swoich atutów? Pieknych włosów, zgrabnych nóg itp.? TAK, UWAŻAM, ZE JEST PIEKNA DOJRZAŁĄ I ŚWIADOMA SWOJEJ URODY KOBIETĄ. I jest to opinia innej kobiety...

Gość gość
Fajna babka jak na swój wiek (44 lata)moim zdaniem ładna i zadbana. :-) Rozglądam się od jakiegoś czasu wokół i dziewczyny po 20 tce są jeszcze zadbane. Ale tak po 30-tce i kobiety 40-letnie to już mała tragedia.. Mam dziecko w przedszkolu i 80 % mam naprawdę nie dba o siebie.

Gość gość
faktycznie, miss polonia.... porazka, chyba nie bylo w czym wybierac

Gość gość
Taka paniusia pindunia

Gość gto 68
Pamiętam gdy została tą miss, to się nie mogłem nadziwić. Były lepsze babki. Ale powiedziałbym, że ona jest lepsza teraz niż kiedyś. I ta jej historia z Pawlakiem, to żenada. Matoł z zachwyconą nim idiotką - premierowi się nie odmawia :D Żenujące to było. Ale przecież zdecydowana większość tych miss, to takie niezbyt rozgarnięte zwierzątka i to niekoniecznie nawet ładne. Do tego jak się nosi nic nie mam. Dekolt jest dla kobiet, podkreślanie urody jak najbardziej też. Ja po prostu nigdy jej nie lubiłem i uważałem wręcz za nieładną.

Gość gość
irytuje mnie ciocia dobra rada

Gość gość
w pasie jest niezgrabna, chyba tłuszcz miała odessany, bodziwne ma proporcje, za duzy biust względem reszty sylwetki. No i to kobieta xl raczej

Gość gość
chciałbym być z nią i Pawlakiem w trójkącie i żeby nas podglądała Ania Grodzka, mmmm