Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja28lat

moja żona po porodzie wyglądała pięknie

Polecane posty

Gość ja28lat

poród trwał niecałe 3 godziny, pod koniec przed samym rozwiązaniem żona krzyczała bo ją bardzo bolalo te skurcze, ale zaraz po porodzie jak leżała z dzidziusiem a ja siedziałem obok to wyglądała ślicznie, uśmiechała się. zresztą szybko po porodzie wróciła do wagi sprzed ciąży, brzuszek zniknął jej kilka dni po porodzie, jak wychodziła ze szpitala w obcisłej sukience to wszyscy patrzyli się na nią. Była piękna i nadal taka jest, o co wam więc chodzi kobiety, bo nie rozumiem jak piszecie, że ciąża i poród wyniszcza kobietę, wg mnie nie, odwrotnie, kobieta po porodzie jest jezszcze piękniejsza.

Gość gość
co za prowo żałosne :O weź idź spać ty śliczny dzidziusiu :O Następna idiotka

Gość gość
Hahaha

Gość gość
"jak wychodziła ze szpitala w obcisłej sukience to wszyscy patrzyli się na nią". xxxxxxxx Patrzyli z politowaniem jak jej się sadło wylewa i podpaska się odznacza pod tą obcisłą sukienusią:D

Gość gość
Ahahaha podpaska wymiata! :D PADŁAM :D

Gość gość
na pewno nie miała podpaski, bo takim idealnym pięknościom połóg kończy się już w szpitalu! Jak przyjechali do domu, to na bank uprawiali seks. A w ogóle autorka tego prowo zapomniała napisać, że jak ten niby mąż siedział przy niej po porodzie, to pała mu stała okrutnie

Gość gość
i takie komentare pisza kobiety,nie kazda mam meza co ma ja gdzies

Gość gość
zgadza się, że są różni mężowie, ale bez przesadyyy....... chociaż mój też napstrykał mi zdjęć po drugim porodzie i wszystkim się wokół chwalił, że wyglądam świetnie. Świetnie, ale nie gadał ,że pięknie :P zapewne miał na myśli, że nie byłam taka wymęczona jak po pierwszym porodzie, po którym dochodziłam do siebie 2 tygodnie. poza tym mnie ogromnie dziwią fotoreporterzy stojący na progu porodówek aby cyknąć zdjęcia "gwiazdom", dziwią mnie gazety i portale co takie zdjęcia pokazują. Przecież to jest tak intymne przeżycie, do tego wyczerpujące, że mnie nie w głowie było ślęczenie i układanie włosków i trzaskanie makijażu na wyjście. Ogarnęłam się aby wyglądać schludnie i tyle.

Gość gość
i wyszło jakie baby są zazdrosne i jak odpowiadają chamsko i wulgarnie, zazdrośnice, na forum ogólnym na ten temat wszyscy ładnie odpowiadali a tu... widać powyżej, polki to sfrustrowane, żałosne, bez ambicji babsztyle