Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PawelS

Polka vs.Ukrainka

Polecane posty

Gość PawelS

Byłem w związku /wolnym/ z niebrzydką Polką 4 lata i sam nie wiem jak z nią aż tyle wytrzymałem.W łóżku porażka - zero inicjatywy mimo że to była kobieta po 30tce i podobno miała już partnerów,wszędzie gdzie nie pojechaliśmy czy to bałtyk czy zakopane to musiałem płacić ja za wszystko choć ona pracowała jako księgowa,kupowała by tylko bluzki i kiecki po 100,200 zł sztuka a za pizze 30 zł nigdy nie zapłaciła.Ja też najniższej krajowej nie zarabiam ale do cholery sponsorem nie jestem! Dodam że była strasznym bałaganiarzem.Olałem ją choć mało sie nie popłakała i na pewno był to dla niej szok.Od prawie roku jestem z Ukrainką która legalnie pracuje w Polsce.W łóżku diablica,w kuchni królowa,w salonie dama.Poza tym nie jest skąpa bo powiedziała mi kiedyś wprost że nie szuka sponsora tylko prawdziwego,przystojnego i zaradnego faceta.Przedstawiła mnie już swoim rodzicom na Ukrainie i chyba sie naprawdę zakochałem.

Gość gość
przypomnij sobie pazure z marczuk

poza wyjątkami kobiety z zagranicy, a zwlaszcza ze wschodu są dla luzerów. Serio trzeba mieć talent żeby nie mieć dziewczyny z kraju

Gość gość
kobiety na całym świecie są takie same, te ze wschodu przynajmniej rozumieją co się do nich mówi po polsku

bo nie mają u siebie przyszłosci bałwanie, a jak jesteś spoko to po polsku z polką o dziwo pogadasz :D

Gość gość
znowu lars prawik atakuje :-D :-D :-D

Gość PawelS
O,widzę że polskie kobiety są zazdrosne o polskich facetów :-)

Gość gość
bo POlskie ksiegowe sa najorsze