Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAKACJE KOLOBRZEG

Polecane posty

Gość gość

Hej, wybiera się ktoś z Was do Kołobrzegu na urlop ? :) Ktoś był ? Co możecie polecić, głownie jakieś atrakcje i restauracje, ja w lipcu wybieram się 1szy raz nad Polskie morze:)

Gość lalalalalanananana
również w lipcu wybieram się do Kołobrzegu ale głównie ze względu na SUNRISE FESTIVAL. W zeszłym roku byłam po raz pierwszy. Hmm jedyne co Ci mogę powiedzieć to to, że nie odpoczniesz. Plaża jest wiecznie zatłoczona, hałas, pełno dzieciaków, a w weekend to nie ma gdzie koca położyć :D wybierz się do portu, wejdź na latarnie popatrzeć na wszystko z góry, jest też coś a'la małe molo :) fajny jest deptak, ogólnie miasto bardzo ładne, ale też drogie.

Gość gość
To się spotkamy :D Też jadę , dokładnie już 19 lipca :) No to własnie tak jak myślałam, że strasznie tłoczno bo jednak duże miasto ... a polecasz jakąś dobrą restaurację ? :D raz do roku mozna sobie zaszaleć :D a molo + latarnia obowiązkowo, z tego co wiem też jeżdzą autobusy do Ustronia , wiec zawsze mozna sie wybrac na cały dzien i tam odpocząć :D

Gość gość
też widziałam ufo ;(

Gość gość
a ja nawet je roochałem smutas.gif :(

Gość lalalalalanananana
noo ja też już 19 wyjeżdżam :) ale na sunrise się nie wybierasz? wiesz cooo byłam na rybce w takiej fajnej restauracji przy deptaku, ale nie pamietam jak się nazywała, niestety :D możesz też wypłynąć statkiem w morze, za 25 złotych taka przyjemność :)

Gość sunrise fan
Dziewczyny, a same się wybieracie na Sunrise? Jak fajne jesteście, to mogę załatwić zakwaterowanie niemal za darmo, bo ceny w Kołobrzegu gigantyczne, a ja mam wolne mieszkanie :)

Gość gość
Wybieram :D a z jakiej szczęśći Polski ruszasz, pociagiem ?! :D Niestety sama nie jadę, dzięki za propozycje,kolego

Gość sunrise fan
A z kim się wybierasz? Ja akurat mam rzut beretem :)

Gość gość
Ze znajomymi, jedziemy pociągiem,a jesteśmy z południowej Polski, 700 km mamy :D

Gość lalalalalanananana
ja jestem z kujawsko-pomorskiego, jedziemy samochodem. Nie jade sama tylko z paczka znajomych. A na impreze ide w sobote :) a wy? a mieszkanko to gdzie masz kolego??

Gość sunrise fan
Mieszkanie mam w centrum (2 pokoje) i jestem sam, więc chętnie poznałbym jakieś fajne laski i zaprosił do siebie :)

Gość gość
Ja ze Śląska, pół Polski przede mną :D Pociągiem szybciej niż samochodem, a też na noc więc super :P My mamy wynajęte pokoje na osiedlu z "jubilerskimi" ulicami, Diamentowa, Brylantowa :) A Ty kolego tez sie wybierasz na Sunrise ? :)

Gość gość
A są jakieś dzikie plaze, w okolicy ? :D

Gość sunrise fan
Tak, wybieram się i szukam fajnych towarzyszek :)

Gość Krzysztof Południe Polski
Witajcie! Ja również jechałbym ze śląska na Sunrise'a. Niestety ekipa z którą miałem jechać wykruszyła mi się :-( Czy nie macie może jednego wolnego miejsca? Jestem bardzo w porządku osobą ;-)