Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga8989

zdrada przez...pocalunek?

Polecane posty

Gość Aga8989

Możecie na mnie ponawrzucać, ale muszę to z siebie wydusić :o W czwartek moja znajoma urządziła imprezę. Poszłam na nią sama, ponieważ mój facet pracował do późna (nie mieszkamy razem). Kiedy byłam już nieco wstawiona, natknęłam się na swojego starego dobrego kumpla. Jakoś tak się złożyło że zaczęliśmy rozmawiać, w sumie o wszystkim i o niczym, później on stwierdził, że dobrze mu się ze mną rozmawia. I tak przegadaliśmy kilka kolejnych godzin. Koleś ma dziewczynę, nawet mi o niej opowiadał, ale znam go dobrze, zawsze był z niego taki playboy, zmienia dziewczyny jak rękawiczki. Z czasem wypytywał mnie o coraz bardziej "prywatne" rzeczy, nie za bardzo chciałam odpowiadać, połowę brałam na żarty (najwygodniejsze podejście). Później zaczał mi coraz bardziej słodzić, że jestem ładna, fajna,ze fajnie mu się ze mną rozmawia. Widziałam po jego zachowaniu, że po prostu jakby mógł to poszedł by ze mną do łóżka (mimo że ma dziewczynę). Kiedy impreza sie skończyła zaproponował, że odprowadzi mnie do domu. Po drodze coraz bardziej mi słodził, a na klatce schodowej (mieszkam w bloku z siostrą) nie chciał mnie puścić. Chciał mnie pocałować. Ja nie chciałam. W końcu dał mi buziaka w policzek. Później pocałował mnie w szyję dwa razy. Przyznam, że było to przyjemne, mój facet w tych sprawach jest niestety kiepski, niezbyt podobają mi się jego pieszczoty. W sumie już od dawna zastanawiałam się, jakby było z innym (na pewno lepiej). W końcu pocałowaliśmy się. Kilka razy. I weszłam do mieszkania. Teraz mam okropne wyrzuty sumienia. Czuje sie jakbym zdradziła mojego chłopaka. Nic nie czuje do tamtego, ale po prostu.. nie jestem zadowolona z mojego życia erotycznego. :o Nazywajcie to jak chcecie, ja nie wiem co robić, na pewno mu nie powiem, to nie wchodzi w grę.

Gość gość
Pocalunek to nie zdrada i od tylu tez nie zdrada

Gość Aga8989
Staram się, jestesmy ze sobą już od 2 lat, no ale nie każdy jest tak dobry w tych sprawach...