Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenia33

tesciowa sledzie

Polecane posty

Gość gość
Sorry, ale glupia jak but jesteś. Skoro Twój mąż pozwala matce tak cię traktować to znaczy że olewa i ciebie i dziecko. Palant totalny, e życiu bym z taką popierdolka nie była. Ty też lepsza nie jesteś. Skoro babsko tak się zachowuje to nie odwiedzaj jej, niech synalek dam tam jeździ. Choć i tak myślę, że to prowo. A do wykształcenia wyższego się nie przyznawaj bo to wstyd, żeby tak glupia osoba je miała.

Gość gość
No dokładnie. Niech sobie jeździ sam. Po cholerę masz się z nia uzerać.Zresztą jesli to nie prowo to twój mąż ma cię totalnie w dupie. On zadowolony bo dostaje obiadek od mamy i ma gdzies że ona podaje ci śledzie a do tego wyzywa? Ja bym ostro powiedziała że nie zabronisz mu kontaktu z mamusią ale ty z tą kobietą nie chcesz mieć nic do czynienia.

Gość elenia33
bo mój maz jest bardzo ugodowym i lagodnym człowiekiem. on bardzo by chciał żeby jego matka i zona czyli 2 najukochańsze kobiety w jego zyciu się dogadywaly. on nie rozumie ze to nie ma prawda wypalić przyjamniej na razie dopóki tesciowa tak się zachowuje. on czestosie odzywa mowi matce ze tak nie powinna ale pisałam wcześniej ze to tylko wzmacnia klotnie i jest nieprzyjemnie. on się stara ja go doceniam ja tes się mimo wysztko staram. ale sami przecież nie zmienimy sytuacji tesciowa tez musi cos zrozumiec

Gość gość
Nie wiem czy głupsza jest osoba pisząca takie denne prowokacje czy te, które się na to nabierają. :D