Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skinny lemon

Skuteczna dieta i cwiczenia doradzcie prosze

Polecane posty

Gość skinny lemon

Mam 1,5 miesiaca na zrzucenie 8kg :( szczegolnie brzuch jest obtluszczony.... prosze doradzcie co jesc, czego nie i ile razy w tygodniu cwiczyc na silowni. Jak mam osiagnac ten cel w 1.5 msc? dzieki :)

Gość skinny lemon
moze ktos sie dolaczy bedzie razniej :)

Gość mamapatryczka2
Ja z chęcią przyłącze się. Od dzisiaj zaczęłam moje odchudzanie. Przed ciążą ważyłam 59 kg ale po ciąży zostało mi trochę zbędnych kilogramów. Teraz przy wzroście 164 cm ważę 66 kg. Chciałabym schudnąć do 58 kg. Będę ćwiczyła SKALPEL i na rowerku stacjonarnym. i oczywiście mniej jadła. Po 18 zero jedzenia.

Gość gość
kobiety, wy się zastanówcie. Ok, mniej jeść, ćwiczyć, to jest dobre, ale gdy już dojdziecie do wymarzonej wagi , to co wtedy? Wrócicie do starych nawyków? To efekt jo-jo murowany.

Gość gość
Ten wpis wtżej to też ja. Nie ma żadnej skutecznej diety, bo czemu tyle grubasów jest? Schudnąć można szybko, ale ważniejsze chyba to, by tę wagę utrzymać. I tu potrzebne jest zdrowe odżywianie i ruch.

Gość artycha83
Jasne że ****** dieta to kluczowe, a także samozaparcie. Ja jeszcze dodatkowo stosuję Slim Coffee, który ogranicza mój apetyt i wspomaga proces odchudzania.

Gość gość
Polecam zapoznać się z GOTOWYM programem odchudzania Limvena Dieta kaloryczna, kilku poziomowa, z przepisami na dietetyczne posiłki. Uzupełnienie o koktajle odchudzające w mojej ocenie bardzo dobre. Smaki Czekolada, Wanilia, Truskawka. Doskonale, hamują łaknienie, uzupełniają organizm w najpotrzebniejsze substancje. Dieta przynosi efekty już po krótkim czasie pod warunkiem przestrzegania zaleceń.