Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie, co byscie zrobili z dziewica?

Polecane posty

Gość gość

tak pytam ;-)

Gość gość
Przepchali komin :P

Gość gość
tak z ciekawosci ;-)

dziewictwo nie jest wyjątkowo pożądane lecz jeśli się uważasz że to coś złego to się mylisz. Każdy będzie Ciebie szanował

Gość gość
tez tak mysle, ale boje sie ze bede beznadziejna przez to dla faceta.

To co w tym złego on Ciebie pożąda całej a by być dobrym trzeba trochę poćwiczyć. Wystarczy by widział że się strasz go zadowolić.

Gość gość
Taaaaaa....bedzie cie szanowal dopoki tego dziewictwa nie stracisz....chociaz by z nim.....potem I tak bedzie cie uwazal za dzifke....bo przeciez sie juz seksilas. Faceci to debile, tak bylo jest I bedzie.....sami nie wiedza czego chca. Chcieliby wymagac, ale zapomnieli, ze tez trzeba od siebie wymagac

Gość gość
Dobrze.Powinno się zaczynac od minetki by miała pierwszy orgazm i była rozluzniona.Gdy włozyszy to nie czuje bólu ,lecz przyjemność i o to chodzi.

Gość gość
nie wstydz sie facet to doceni i pokaze co i jak ;-)

Jeśli się boisz że będziesz przez to beznadziejna dla faceta to znaczy że trzeba albo poczekać z seksem albo zmienić faceta ;]

Gość prawiczek_prawy
najlepiej to zrobić z prawiczkiem po ślubie.

Gość gość
no wlasnie zostawil mnie, bo zawsze trafiam na nieodpowiednich, przeszkadzalo mu moje dziewictwo, mam 20 lat, zawsze chcialam to z milosci zrobic...

A co można zrobić z dziewicą? Rozpakować i tyle. :P Jak ochłonie po szoku, dopiero wtedy można coś kombinować i pokazać że seks to nie tylko ból. Później świadectwo dojrzałości, bo cierpią po raz drugi, tym razem na poważnie, bo dają życie :) I jak w życiu. Jedne popadają w depresje, inne czują się jakby odnalazły swój skarb w życiu :) a jeszcze inne mają to gdzieś. ;( Nie wspominając o tych co mordują, nie mam tu na myśli aborcji, tylko istoty, które już nie oddychają przez matczyną pępowinę a meczą i srają po swojemu...

Jeśli komuś to przeszkadza to znaczy że chce ciebie tylko przelecieć i nic więcej.

Gość gość
Ja za żonkę bym nie brał nigdy rozdziewiczonej!!!!Miałem żonkę dziewice i ja byłem prawiczkiem to jest wspaniałe nie ma byłych i pewnosć ,że nie jest zarażona czymś!!

Gość gość
Nowy w mieście możesz to wyjaśnić :) Nie wspominając o tych co mordują, nie mam tu na myśli aborcji, tylko istoty, które już nie oddychają przez matczyną pępowinę a meczą i srają po swojemu...

Gość gość
ktos cie doceni zobaczysz nie martw sie

Gość gość
rozdziewiczyli...