Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem samotny i dede chyba sajm

Polecane posty

Gość gość

niewychodze do ludzi potrzebuj***ardzo kobiety ale dochodze do wniosku poco skoro zarabiam 2000 zł niema wyjscia z tej pułapki zamnkie sie az mnie wykonczy . nawet doludzi niewychodze . ehh

Gość rejon opuszczony
Te 2000 to jest jakaś przeszkoda? Bo ja nic nie zarabiam i mam kobietę, nawet ładną :D

Gość gość
no jest dlamnie jest niechce wchodzic w patalogie wiec sie zmusze do samotnosci zmuszam .

Gość rejon opuszczony
Jesteś durny? Jaką patologię?

Gość gość
patalogie biedy .

Gość gość
autorze a ile masz lat? ja też zarabiałam 2000 i na dwoje to wychodzi 4000 i rachunki i spożywka na pół więc nie ma co załamywać rąk :)

Gość rejon opuszczony
Przesadzasz. 2000 to g***o, ale nawet to g***o jest lepsze niż nic. Poza tym kto ci każe zaraz się wiązać. Zobaczysz co będzie dalej. Sam sobie niszczysz życie.

Gość gość
autorze prezentujesz rolę ofiary losu zamiast szukać możliwości wyjścia z problemu ty się poddajesz :(

Gość gość
20 . ale ja mam in e problemy jeszcze np brak pwewnosci siebie bo wdziecinstwie czasem dostałem czy byłem okantowany przez braci bo beczałem czy cos potem w szkole byłem niewydara ini mnie obrazali w technikum tosamo i wkoncu odizolowałem sie od ludzi .

Gość gość
wyjscia szukam chce zarobic 100 tys i cios spróbowac niestety wtedy juz bede starym prykiem i napewno juz dziewicy nieznajde .

Gość gość
nonic kolegów tez niemam wsumie bo sie smiali zemnnie teraz juz koniec szkoly i zadnym ludziom nieufam wsumie w pracy sie najlepiej czuje ale samotnosc mnie zabije jesli tak bedzie dłuzej .

Gość gość
żyjesz przeszłością ciągle :( bez sensu co Ci to daje? każdy miał pod górkę jak nie w szkole to w domu itd ale dorosły człowiek nie płacze nad tym co się stało w dzieciństwie stało się trudno mleko się rozlało i żyje się dalej jeśli jesteś nieśmiały poszukaj jakichś grup młodzieży przy kościele nawróć się Bóg daje taką moc, że każda nieśmiałość znika i byłe problemy pozostawia się za sobą a nie przeżuwa przez kolejne lata w y b a c z wszystkim, którzy Cię skrzywdzili poproś J e z u s a o pomoc On zawsze pomaga gwarantuje

Gość gość
a czy ja ich nienawidze muwie ze mam problem przez to . i modle sie kobiety tak niema ale sie modlic bede dosmiercio i tyle .moze maam byc sam niewiemn wkazdym mac razie wykonczy mnie to . i niemow mi chasełka o rozlanym mleku bo juz mnie to wkuza nastarcie .

Gość gość
myślę że Ci wygodnie siedzieć cały dzień przed kompem i użalać nad swoim losem niż mieć charakter i poznać jakąś normalną dziewczynę

Gość gość
miec harakter a cio teraz niemam coto za durnoty wypisujesz . harakter mam ale iny . nielubie moze przebywac wsrud tlumu cwaniaków i reszty ludzi ;/ i co niemam harakteru juz he he

Gość gość
czy ty masz 6 lat, że takie byki sadzisz? masz charakter jak sam piszesz pt.: "niewychodze do ludzi potrzebuj***ardzo kobiety ale dochodze do wniosku poco skoro zarabiam 2000 zł niema wyjscia z tej pułapki zamnkie sie az mnie wykonczy . nawet doludzi niewychodze . ehh "

Gość gość
weź się za siebie . Nie musisz być sam .Pracuj nad sobą może coś się zmieni. Musisz bardzo chcieć . Nie poddawaj się bo upadniesz i jeśli nikt Ci nie pomoże możesz się nie podnieść :(

Gość gość
autorze jak byś opisał taki charakter: "niewychodze do ludzi potrzebuj***ardzo kobiety ale dochodze do wniosku poco skoro zarabiam 2000 zł niema wyjscia z tej pułapki zamnkie sie az mnie wykonczy . nawet doludzi niewychodze . ehh "

Gość gość
ten co wkleja tekst i ma problem nieruszasz mnie bo mam wd***e takich chamów . ja już raczej upadlem .

Gość gość
a pozatym opisałbym tak człowiekas że ma depresje a nie jaki harakter nieznasz sie a wypowiadasz sie .

Gość gość
jak siedzisz cały dzień przed kompem i rozmyślasz o dzieciństwie to wpadasz w poczucie beznadziei i marazm a nie depresję :) a wysiadujesz tyle przed kompem bo brak Ci charakteru mężczyzny by brać się za bary z życiem a nie mazgaić Ty masz wyjść pierwszy do dziewczyny z propozycją porozmawiania, poznania itd a nie siedzieć na kafe i mazgaić się

Gość gość
niesiedze na kafe bo ruraj sa porabani ludzi :) no sory alwe taka prawda . nie bede sie mazgaił i bede sam bo czemu ja musze do jakiejs durnej reguły nalezec ze ja musze wyjsc do dziewczyny coza bejsens moze ona wyjdzie ? a nie bedzie tylko brac i korzystac bo niektóre tak robic moga .

Gość gość
dlatego trzseba unikac ludzi bo pewnie xle se omnie mysla .

Gość gość
pozatym jak ini by moieli waty dociebie ze w domu siedzisz i niewychodzisz to tezbys niemiał zapału na zmiany ,

Gość gość
niebede żadnym horym ideałem jak jakiś idol z tv posrany zywot musis zbyć jakims deklem by być fajnym ;/

Gość gość
siedzisz tu i narzekasz ale zmienić nic nie chcesz więc po co to piszesz?

Gość gość
a c juz w necie niemozna narzekac a pisac o gołych laskach to tak w filmach rozpuste pokazywac to tak b narazie bede se narzekal bo se moge !

Gość gość
ja cie moge przygarnac.

Gość gość
weź wytrzeźwiej bo ci się literki mylą :( widać lubisz narzekać bo działać widać nie lubisz