Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko ma autyzm zna ktoś sobrego specjalistę

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana. Córka ma 11 miesięcy, jeszcze nie chodzi, nie zawsze reaguje na imię. Potrafi robić "papa", "brawo", daje cześć, przesyła całuski, bawi się w "tu myszka kaszkę warzyła", pokazuje jaka duża urośnie, ale nie zawsze reaguje na polecenia. Czasem właśnie ładnie reaguje, a czasem ma mnie w nosie i zajmuje się zabawkami. Bardzo mnie to martwi. Chcę działać szybko, bo wiem, że im wcześniej rozpocznę terapię tym lepsze będą rezultaty. Znacie jakiegoś dobrego specjalistę?

Gość gość
Co wy dzisiaj z tym autyzmem?!?!?!! Do psychologa, ale ze sobą.

Gość gość
Ja pierdzielę, kobieto, wyluzuj! I co to za tytuł- moje dziecko MA autyzm! A kto go zdiagnozował? Ty?! Za często siedzisz na kafe- to pewne! Myślisz, że dziecko to taka maszynka, która będzie wykonywać WSZYSTKIE Twoje polecenia?? Jak automat? Matko, skąd takie przewrażliwione mamunie się biorą! Taaaa, a skoro 11- m-czniak nie chodzi to na bank autyzm- śmieszna jesteś!

Gość gość
Chodzi mi o to, że nie zawsze jest skupiona

Gość gość
11 miesieczne dziecko musi byc zawsze skupione???Pierwsze slysze.Faktycznie jakas moda na ten autyzm.

Gość gość
rety to musi byc prowo, nie wierze ze sa az takie debilki na tym świecie!!!

Gość gość
eee kobity co wy nie wiecie, że dzisiaj się do lekarza nie chodzi? Przecież jest doktor google i kafeteryjne nawiedzone mamuśki, gdzie co druga matka widzi autyzm u swojego dziecka :) Skoro diagnoza już jest wystawiona przez matkę, to po co lekarz? Od razu zapisać dziecko na rehabilitację i dawać leki uspakajające :) Autorka już pewnie poszukuje szkoły specjalnej i pyta doktora google co dalej zrobić... a jak nie może nic znaleźć to pisze na kafeterii :) masakra jedna wielka.... autorko Ty lepiej teraz do częstochowy na kolanach leć i błagaj boga aby Twoje czarne wizje się nie sprawdziły, bo wiedz, że czasmai można wywołać wilka z lasu, ale wtedy zmiłuj się nie ma.

Gość gość
Bo to jest prowokacja. Przeglądałam kilka tematów i tam matki na siłę dopatrują się chorób, zwłaszcza autyzmu. Ostatnio dziewczyna pisała, że idzie z siedmiomiesięcznym dzieckiem do neurologa, bo nie raczkuje. Nie wiem co kieruje tymi osobami, że widzą złe rzeczy gdzie ich nie ma i szukają dziury w całym.

Gość gość
Twoje dziecko autorko jest jak najbardziej zdrowym 11 miesiecznym bobasem