Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To dla Ciebie Ty wiesz kto

Polecane posty

Gość gość
esko, czy ten twój stalker, napisał ci w esie, że będzie kontynuował proceder na Kawie? :D

Gość gość
Już mi uszło dawno temu. Veni vidi vici.

Gość gość
Chciałybyście coś dodać moje koleżanki? Darmowa reklama dla mnie, nie krępujcie się. Proszę śmiało.

Gość gość
nie chcę go znać!,również za to co zrobiła jego rodzina wobec mojego syna i szwagra.Teraz jego starzy kręca się koło moich rodziców po co ?rzygać mi się chce jak o tym myślę.s

Gość gość
Ciebie nawet po ciemaku bym nie tknął.

Gość gość
Ok, no chyba, że byłbym w głębokiej śpiączce, a następnego dnia odłączyli mnie od respiratora.

Gość gość
i bardzo dobrze bo nie masz prawa!zajmij się żoną i nie cytuj więcej w esemesach rozmowy pomiędzy Tobą a moim mężem na boisku (na temat naszego zejścia się po rozwalonym weselu) )z czasów 18 l temu,bo nawet bez tego wiedziałabym kto pisał...a że to było w miejscu twojego zamieszkania ta rozmowa z nim i tylko byłeś tam ty i twój brat marcin oraz mój mąż ,to przytoczyłeś?co chciałeś tym udowodnić że on niby wtedy powiedział że cieszy się że tak się wszystko poukładało ?.,..ale ja się nie cieszę! zresztą moje życie nie powinno Cię interesować!.s

Gość gość
Weź się określ do kogo to piszesz. Bo chyba się mijamy. Napisz imię. Można prosić?

Gość gość
od respiratora?,nie bądz śmieszny policja nie używa respiratora tylko pały podobno?,przecież to do mnie kierowałes te słowa-"pif -paf będziecie k***y zastrzelone."Taki jesteś glina ?s

Gość gość
Już napisałam! Rozpoznałam po słowach .ty i te esemesy kiedyś to jedna i ta sama osoba .tomasz!albo twój brat marcin -nie ważne bo oboje byliście w temacie-oboje byliscie na boisku 18 l.temu .Nikt więcej wtedy tam nie był.

Gość gość
Ok, nie główkuj więcej. Nie chodziło o ciebie jeśli chodzi o mnie.

Gość gość
Zesraj się jak do tej pory. Nie zapomnij pierdnąć przy stole. Dopóki jesteś wystawiona na talerzu dopóty jesteś kiepściutka. Spytaj Sławka, brakuję mu zębów, ale kocha cię ponad niebo. Jackpot!x100

Gość gość
to dlaczego mi zarzucasz że "rozłożyłam przed nim nogi"?to wredne ,to ze go lubię -to nie znaczy że możesz o takie rzeczy posądzać mnie i jego.!

Gość gość
Ja go tak wielbisz to się nim pochwal, a nie tak skrycie robisz z typka idiotę.

Gość gość
Panimauje paruskie?

Gość gość
dlaczego miałabym robić z niego idiotę? lubię go i szanuję przez wzgląd na moje dziecko./o jakim Sławku mowa? i Jaki JACk pol?wy karmicie się tylko domysłami ,nawet nie ma sensu rozmawiać z wami bo i tak wiecie swoje tempaki.

Gość gość
To żaden wstyd no wiesz. Do przodu kochana :D Nie słuchaj innych, co oni mogą o tobie wiedzieć?

Gość gość
3,27 dlaczego mnie obrażasz kto si ę niby "zesrał"ja?jak śmiesz tak pisać do mnie ?!!!.Mam nadzieję ze cała ta podłość odbije się ode mnie i trafi w Ciebie z podwójną siłą żebyś poczuł siłę swojego chamstwa!.

Gość gość
Ty się zesrałaś, no chyba nie ja wywłoko, a karmę procuję kosmos więc się p*****l. Dotarło?

Gość gość
Powtórzę. Jak go tak szanujesz to się nim pochwal, ale nie jednej koleżance, góra drugiej. Tak oficjalnie. Póki co jesteś do niczego. Wywłoko.

Gość gość
Ej licz się ze słowami prostaku i nie p*****l mi tu o jakiejś zasranej karmie bo takie tematy mnie mało obchodzą!żegnam!buractwo.

Gość gość
No i się zesrało mimo, że pisało co chciało. No no papa.

Gość gość
ja? koleżance /koleżankom? chwalę się a niby czym?tym że zajmował się moim dzieckiem doskonale?,a co w tym dziwnego? to jego praca.Koniec tematu.żegnam.

Gość gość
aha i jeszcze jedno o co chodzi z tą śpiączką bo nie widzę związku ani z osobą ani z tematem?

Gość gość
Wiem, że nie wiesz. Kombinuj dziewczyno, zegar cyka.

Gość gość
jaki zegar?

Gość gość
cyk cyk cyk punkt 12 i się zesrałyśta.

Gość gość
To poezja kretynko. Wyrażam coś niewyrażalnego.

Gość gość
Jak płacz klauna, albo twoje odbicie w lustrze. Coś jakotako.

Gość gość
Maska,łzy i spojrzenia w oczy niczym odbicie w lustrze.Skąd możesz wiedzieć o czym on pisze?,daj mu spokój i mnie też.Idę spać więcej tu nie napiszę.A on jest "the best"i koniec ,kropka.!