Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wercia 2000

wakacje z obcymi

Polecane posty

Gość wercia 2000

Wakacje tuż tuż oraz urlop, a niestety planów brak. Za pewne bedę zmuszona spędzić je samotnie, na co nie koniecznie mam ochotę. Chętnie wybrałabym się chociaż na długi weekend nad morze stąd moje pytanie, czy można znaleźć jakoś ludzi, wycieczki zorganizowane na takie wypady? Chętnie poznam nowych ludzi, choć oczywiście się obawiam. Jakieś rady? Wyjazd samemu grozi raczej nudą i stratą pieniędzy.

Gość gość
pewnie faceta chetnego znajdziesz

Gość gość
Ją jadę na rejs po mazurach pod koniec lipca.byłam rok temu i super się wybawilam.firma ois

Gość gość
Żeby to było takie proste znaleźć towarzystwo, ale niestety ;/

Gość gość
W zeszłym roku pojechałam sama do Grecji i super odpoczęłam. W tym roku żałowałam, że pojechałam z koleżanką, lepiej by było gdybym była sama, bo okazała się wybitnie marudna. Wszystko zależy od charakteru i tego co chcesz robić i jak spędzać czas.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że wyjazd w pojedynkę to nuda? nudzą się tylko nudni ludzie:P ja lubię zwiedzać sama, nikt mnie nie pogania, na nikogo nie muszę czekać, robię co chcę i kiedy chcę. moja koleżanka zwiedziła sama pół Azji i co chwilę poznawała nowych ludzi.

Gość gość
ale widocznie nie każdy jest tak dobry w nawiązywaniu nowych znajomości, a nie mieć do kogo otworzyć buzi to średnio...