Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmuma

Moja dziewczyna ma chyba sztuczne cycki

Polecane posty

Gość Mmuma

Czesc, ostatnio zaczalem podejrzewac ze moja dziewczyna ma sztuczne cycki. Sa twarde, nieproporcjonalnie duze i mimo, ze ona wogole nie cwiczy to nie obwisaja... Jak mozna wybadac czy ma prawdziwe czy sztuczne bez pytania jej wprost?

Gość pozdro z rozporka
lepiej miec sztyczne cycki niz sztuczny mozg

Gość gość
a jaki ma status ? stać by ją było na taką operację ?

Gość gość
Pewnie miala bogatego sponsora taki co ma "na glowie srebro a w kieszeni zloto".....

Gość gość
Moje są miękkie to dziwne ze ma twarde

Gość gość
Mogą być sztuczne z twojego opisu, ale jak jeszcze nie wiesz, to nie ogarniesz, no chyba, że nie widziałeś jej nago.

Gość gość
Taką bym wariatkę zostawil bo będa kłopoty podczas karmienia i ciąży.Dodam,że w między czasie moga być komplikacje i nie będa cycki lecz cyce obwisłe jak u 80 latki.Dodam,że naturalny sposób doradził na ginekolog masowanie pierwsi i pomaga.A jestem podczas całego badania swej partnerki u ginekologa nawet na fotelu.A podczas porodu tez byłem wspierałem żonkę.Karmila po porodzie i ma śliczne cycuszki pomimo karmienia.A przy nadwyżce pokarmu spijałem mleczko było to przyjemne dla nas obojga.

Gość gość
A mnie to nie przeszkadza.A ty jesteś uczulony chyba coś jest na topie.Dobrze ,że pisze o tym skoro ty masz z tym PROBLEM!Dodam,że byłem przy porodach każdy Prawdziwy facet powinien być widziałem niejednokrotnie badania żony u ginekologa i nie przeszkadza mi jak o tym piszą.Popieram w całości jej wpis!Są tacy jak ja co mają inne poglądy na ten temat niż ty.

Gość gość
Post powyżej: infantylizm ze zidioceniem.