Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić mu loda?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z facetem, chodzi o to, że nie umiem zaspokoić go oralnie. Podczas seksu normalnie dochodzi, ręką też jestem w stanie doprowadzić do wytrysku. Jednak nie wiem co robię nie tak, ale ustami nie jestem w stanie go zadowolić. Próbowałam już kilka razy. Wczoraj całowałam go tam przez jakieś 15 minut i nic. Mówi, że jest mu dobrze i wciąż zachęca mnie bym wzięła go do buzi, ale nic z tego nie wychodzi... Wiecie o co może chodzić?

Jak masz z nim problem, to zmień faceta, widocznie tobie to nie sprawia przyjemności i jeszcze hrabia Cię zachęca.

Gość gość
Zacznij powoli,przytrzymuj go ręką i stopniowo zaczynasz szybciej i mocniej

Gość gość
Może źle to ubrałam w słowa, nie chodzi o to, że on stanowi problem. Jest mi z nim dobrze, kocham go. Problem stanowi chyba fakt, że ja jestem jego pierwszą kobietą a on moim pierwszym facetem. Nie mam doświadczenia, on wie jak ze mną postępować, ja jak mówiłam radzę sobie gorzej. Chciałabym wiedzieć jak doprowadzić do do wytrysku ustami

skoro jesteście swoimi pierwszymi więc myślę, że z czasem nauczycie się wszystkiego ;) Poznacie swoje ciała i będzie ok.

Gość gość
Rozmawiałam z przyjaciółką i była zdziwiona, że mam taki problem. Ona twierdzi, że jej facet też uwielbia gdy ona go tam całuje, ale nigdy nie miała takiego problemu by nie dochodził...

Gość gość
Albo masz problem z ubraniem tego w slowa albo nie wiesz co to znaczy seks oralny..piszesz ze go tam calujesz jesli nic wiecej nie robsz o skad takie pytanie? Nie widze w tym nic dziwnego

Gość gość
Nie tylko całuję. Liżę, całuję, masuje dłonią, biorę do buzi. Robię chyba wszystko tak jak powinnam