Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelkie

Nienawidze lata z calego serca!!!

Polecane posty

Gość adelkie

Jest cholera za goraco!!! Chce zime. Przynajmniej sie czlowiek nie poci jak swinia :o

Gość gość
nie każdy jednak słyszał o antyperspirantach. Aha jeszcze jak pocisz się jak swinia to proponuję schudnąć.

Gość gość
Ja też nienawidzę, wolę zimę. Hm, do osób wyżej - ja mam wręcz niedowage, ale się pocę, bo ciwerpię na nadmierną potliwość, wystarczy trochę poczytać, dokształcic sie i być odrobinkę tolerancyjnym :)

Gość gość
ja też nie lubie lata, ale nie z powodu gorący tylko pieprzonych owadów, much, pszczół, os, kleszczy, mrówek i całej reszty tego g***a :o

Gość gość
Stara spiewka grubasy albo choruja na tarczycę, albo nadpotliwość. A wystarczy poczytać, dokształcić się, żeby dowiedzieć się, że są różne środki farmakologiczne:)

Gość gość
a ja własnie uwielbiam lato...cały rok na nie czekam

Gość gość
ktoś tu nie doczytał, ja mam NIEDOWAGE! a i tak mam nadmierną potliwośc. Moja kolezanka jest szczupła, ale ma chorą tarczyce i poci sie niemiłosiernie. ja uzywam blokerów, perspi block i inne takie nie działają, jedynie profesjonalne zabiegi by pomogły.

Gość gość
Ja uwielbiam, bo mam co pokazać :) 70G, wcięcie w talii i kobiece, szerokie biodra.

Gość gość
Racja te zakompleksione paskudy nienawidza lata, bo wstyd się pokazać. Jeszcze do tego śmierdzące, fu

Ja bardzo kocham lato i ciepełko.Nie znoszę zimna i zimy.Trzeba się często myć, używać dezodorantów i nie bedziecie pocic się i cuchnąć.Trzeba zrzucić kilka kilogramów, pewnie to jest powód potliwości?