Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielgusek

Ważne pytanie do dziewczyn !!!

Polecane posty

Gość wielgusek

Hej. Jestem chłopakiem mam 16,5 lat , 192 cm wzrostu , niektórzy twierdzą że to zaleta ja sądzę że to wada i jest to taki mój kompleks. Co sądzicie o takich wielkich chłopakach ? Podobają się wam ? Są jacyś lepsi od tych niższych ( oczywiście nie obrażając niższych i nie twierdząc że są gorsi ! ) ?

Gość gość
dla mnie za wysoki, mi tacy sie nie podobaja, grunt by tobie sie podobal a nie innym

Gość gośćasdfghjkl
teraz moze uwazasz to za wade ale z czsem sie przyzwyczaisz do tej "wady" dziewczyny wola wyzszych od siebie facetow ;)

Gość gość
192 to wielki ? przeciez to normalny wzrost, w Holandii czy Szwecji co trzzeci facet ma tyle wzrostu albo wiecej

Gość gość
Widać, że jesteś jeszcze młodziutki, bo zadajesz nierozsądne pytania. Nieważne jaki ktoś ma wzrost, tylko jaki jest. Choćby spełniał wszystkie kryteria ideału wyglądu kobiety, jeśli jej nie szanuje, jest nieuczciwy, pogrywa sobie lub ją zdradza, na nic mu ten idealny wygląd. Nie to się liczy dla trwałości związku. I wiem co mówię. Spotkałam kogoś, kto był dla mnie wyśnionym mężczyzną pod względem wyglądu, zainteresowania i spojrzenie na wiele spraw miał takich samych. Ale nie potrafił być uczciwy. Kochałam bardzo, ale kiedy pokazał tą cechę, u mnie już nie miał czego więcej szukać.

jeszcze urośniesz. Sam mam 196 w wieku 16 lat miałem lekko ponad 180. Ten wzrost da ci to że będziesz na pewno rozpoznawalny a to dobra cecha bo bycie szarym raczej jest słabe

Gość Wielgusek
Weź już nie strasz !