Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie pasuje dp tego świata

Polecane posty

Gość gość

Czuje się źle sama ze sobą... Nie mam nic ... Żadnych życiowych wartości czuje że moje życie Nie ma celu...

Gość gruszka4578716617628
mam tak samo jak Ty, nie mam celu w życiu mimo wielu planów nie umiem ich zrealizowac, ciągle dół, myśli samobójcze, nie akceptacja samej siebie - obecnie chodzę na terapię, są wzloty i upadki, jest mi cieżko cokolwiek doradzić, mi zaproponowali na poczatek polubic siebie .... ech wiem ze to trudne.. podobno trzeba znalezc jakas rzecz w ktorej sie jest dobrym... tak banał ale jaki trudny od kilku dni nie znalazłam tego... ale może Tobie sie coś uda, powodzenia

Gość Twój_Facet
Jeżeli ktoś mówi, że jego życie nie ma sensu, to znaczy, nie ma BOga w sercu. :-(

Gość gość
srutututu kłebek drutu

Ten wyżej nie wie co chciałem napisać. A co do Boga, równie dobrze można wierzyć w Świętego Mikołaja. Ale jeśli nie kupisz sobie 6 grudnia klocków Lego, to zwyczajnie nie będziesz ich mieć.

Gość gość
Że co niby nie mam boga w sercu bo co ... Czuje się podlega bo nie mam nic w życiu co miało by jakąś wartość nie mówię tu o rzeczach.... Ale jestem osoba silnej wiary .. Tylko moje życie jest jednym wielkim guw#em i każdego dnia zatracam się w nim .. Nie wiem złącze o mnie to wszystko dotyka inni nawet nie muszą sięwysilać by mmieć to o czym ja marzę... Nawet do chu#ja nie mam już chęci oddychać... W dupi#e mam to że jestem biedna bo w życiu nie zależało mi na kasie tylko aby mieć co jeść i gdzie spać... Nie oczekuje od życia luksusu a pragnę być taka jak większość 25 latek