Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem cnotka

Polecane posty

Gość gość

panowie, chcielibyscie taka? ;-(

Gość gość
mam 20 lat, wiec nie.

Gość gość
bo znam facetow, ktorym to przeszkadza, wiec pytam, czy sa tacy, dla ktorych to nie problem

Gość gość
Nigdy za żonkę bym nie wziął używaną!!!!Ja miałem cnotke i ja byłem prawiczkiem to jest wspaniałe nie ma byłych.A intymność to ja i żonka i odwrotnie!

W sumie to nie problem, tylko nie każdego stać na wysiłek delikatności [ cool]

Gość gość
to dobrze, ze sa jeszcze tacy faceci ;-)

Gość gość
co nie wysmieja, ze jestem dziewica, ze im to nie przeszkada.

Gość gość
;-) zeby wszyscy tacy byli...

Gość też cnotek
Odpowiem Ci - tylko taką chciałbym!!! Innej sobie nie wyobrażam po prostu :)

Gość gość
Mi cnota lub jej brak nie przeszkadza, natomiast chciałbym, żebyś miała jakiśtam popęd seksualny :P

Gość gość
poped mam, ale nie jestem tego w stanie zrobic z kazdym, tylko tym, ktorego szczerze pokocham, tylko najpierw trzeba sie wyleczyc ze starej milosci, na ktora nie mam szans...

Gość też cnotek
O, to nie dość , że dziewica to jeszcze z zasadami :) Marzenie :)

Gość gość
A bądź sobie cnotką,dewotką i niewydymką,ja jestem w twoim wieku a już od 3 lat pieprzę się kiedy tylko mam ochotę. To o niebo przyjemniejsze niż nakręcanie się i myślenie jak to będzie a potem seks z takim samym jak ty ciapciakiem,co jeszcze nigdy, który porządnie wyrooo hać nie umie. Natura dała ci ciiii kę by za jej pomocą sprawiać przyjemność sobie i facetowi.

Gość gość
wiadomo,ze lubimy nie ma to jak z cnotki zrobic niewyzyta.

To że niektóre dają na prawo i lewo i uważają się za takie wyzwolone kobiety, takie szalone, tak wolne i spełnione nie znaczy że ty też musisz taka być. To że kur** nazwiesz relaksacyjną terapeutką czy też "jestem otwarta i mogę robić to kiedy chce" nie zmieni to wciąż faktu że jest puszczalska, no chyba że robi to za drink, albo spodnie przecież nie jest kur** żeby dawać za darmo :) Bez względu na to co mówią i piszą jedno jest pewno faceci lubią cnotki. Mówię o facetach, nie o chłopcach czy sama rozumiesz. Zresztą, wszyscy kłamią.

Gość gość
gość 09.06.2014 I jeszcze może twierdzisz , że jesteś kobietą wyzwoloną? ;) Obejrzyj " Frytka i Cejrowski " jak nie skumałaś tematu :)

Gość gość
dzieki Wam wszystkim ;-)

Gość gość
Walcie się eunuchy. Jeszcze tego brakuje by ktoś zabraniał mi seksu lub mówił gdzie i z kim. Chcę to się bzykam a wy ślinkę łykacie albo pedryle oglądacie się za dziećmi. Pożądanie czachę wam rozwala a sami przed sobą udajecie,że jest inaczej. Kryptozboki.

Gość gość
gość 09.06.2014 Nie rzucaj się tak ... :) To i tak nic nie zmieni, puszczalstwa nie da się usprawiedliwić. A TY cnotka nie bierz z niej przykładu bo widzisz do czego prowadzi rozwiązłość, zobacz jak tamta jadem pluje i się rzuca ;)

Gość gość
Nie pluję jadem eunuchu tylko co ty tu robisz zakompleksiony faceciku z małym fiutkiem na kobiecej stronie? Nic mądrego nie mówisz a tylko branzlujesz się przy kompie.

Gość gość
No tak,prawda co niektórych kole w oczy. Dla mnie też dziwni są goście doradzający kobietom. Zniewieściali?

Gość gość
W duuupie byłaś , goowno widziałaś :) Na tej stronie jestem bo chciałem napisać porządnej dziewczynie jaką jest cnotka , że większość porządnych facetów woli takie jak ona , a nie takie przechodzone , puszczalskie ścierki jak ty :) Skumałaś?? :) Czy drążyć dalej temat?

Gość gość
Poza tym tępa dzido zauważ proszę, że cnotka zwróciła się z pytaniem do mężczyzn :) I dlatego dostała stosowną odpowiedź. A ty jesteś jak przysłowiowe nożyce, które odezwały się jak uderzono w stół :)

Gość gość
Nóżki rozkładam jak nożyce,to się zgadza,przed prawdziwymi facetami,którzy wiedzą i potrafią wyrooo chać dziewczynę,hahaha, a nie przed eunuchami skomlącymi na forum. Wyrazy współczucia dla kobiet w twoim otoczeniu.

Gość gość
Cnotkę straciłam z miłosci i trafiłam na prawiczka i to jest piękne .Ci co wysmiewają to z zazdrosci!!!!