Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja kocham on nie

Polecane posty

Gość gość

jak zapomniec? trwa to 3 lata. czy walczyc, co chyba nic nie da ma kogos...

Gość gość
to częste,faceci to kosmici dlatego cięzko się dogadac mam podobnie,nie okreslił się,a ja zdążyłam się zakochać i teraz lata minęły .... on gdzieś tam,moze już z inną,życie sobie układa a ja sobie żyję z uczuciem nikomu niepotrzebnym...chyba nie zapomnisz,można sobie wypełnić czas,i po prostu żyć jak najlepiej jak potrafisz ,,,

Gość gość
dal mi nadzieje, jest z inna, masz racje, nigdy nie zapomne, moze poswiece sie pracy...

Gość gość
tylko nie pracy,szkoda życia praca ma dac Ci kase tylko na realizacje tego co chcesz lepiej obierz inny cel daj sobie czas na "żałobę" tyle ile potrzebujesz,może jeszcze się ktoś pojawi kiedyś w Twoim życiu ,,, i tym razem będzie to uczucie wzajemne,,,

Gość gość
no wlasnie sie nie da....

Gość gość
ale ja juz 3 lata mam te zalobe, kilku facetow chcialo ze mna byc, ja nie dalam rady, bo oni nie byli nim... nie chodzi mi o kase w pracy, chodz pomoge ludziom, bo mam ttaki zawod.

Gość gość
nie pomoze, jak nikt nie pomogl, ciekawe, co by pomyslal jesli bym mu powiedziala, ze nadal go kocham, bylo by mu choc troche glupio?

Gość gość
ja to juz jestem prawie 5lat ,,chyba niestety się ciągaliśmy przez ten czas,,myślałam,że dojrzał,że wie czego chce, a on nic nie widzi ,poza sobą,nigdy o nikogo nie dbał,nie miał żadnego obowiązku ,więc jest jak ten liść na wietrze,,, ja w ogóle,nie zauważam facetów,tzn widzę ,ze podbijają,ale loto mi to tylko,że ja już jestem dojrzałą kobietą,jakbym była młodsza to pewnie byłoby inaczej.

Gość gość
tak ma, niestety...

Gość gość
Chce z nim zamieszkać. Jesteśmy razem 2 lata. Od roku wiem, że on tego nie chce. Nawet nie robi mi złudzeń.

Gość gość
bo ciagle go kocham, nie umiem przestac...

Gość pirat flapjack
Spotykasz go w jakiś sposób?

Gość gość
bo ciagle go kocham, nie umiem przestac... v bo to tak wygląda,to jest miłość,wzięło Cię pisanie tu,może pomóc,albo i nie,bo się wałkuje temat nic ja spadam,trzymaj się ciepło,dobrej nocy🖐️

Gość gość
dzieki, tak to milosc, niestety... nie widzialam go od 1,5 roku, czasem gadalismy jako przyjaciele przez tel, jakis pojedynczy sms i tyle, ja nie moge bez niego...

Gość gość
ja prawie 5 i zyję :D da się,spoko :) pa 😘

Gość gość
pa ;-) to sie do konca zycia pomecze...

Pomyśl rozsądnie Co będziesz mieć z niego i czy czasem nie kochasz wyobrażenia nie faceta. Bo gdyby ciebie nie olał tak bardzo byś go nie chciała. Najlepsze lata ci mijają a ty siedzisz w miejscu

Gość gość
ale nie umiem z innym, nie potrafie zaufac, nie dalabym rady z nim mieszkac, nie chcialabym by mnie dotykal itp...

Gość gość
Miłość upada gdy jest jednostronna. Kochać kogoś to być z tym kimś szczęśliwym. Bez wzajemności można tęsknić, pragnąć, ale nie kochać. Przynajmniej nie dlugo...

Gość gość
Ja też wmawiam sobie, że kocham, ale nie ma szczęścia między nami...