Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce być modelką jestem za niska, czy wzrost to bardzo ważna zaleta ?

Polecane posty

Gość gość

Idealny wzrost dla modelki to 176, one są szczupłe wysokie mają długie nogi szczupłe brzuchy. Ja jestem niska mam 155, jestem gruba, to nie sprawiedliwe że nie mogę być modelką ! Czy wzrost to naprawdę bardzo ważna zaleta ? Chyba tak o ile nie jest się za wysokim .

Gość gość
niska ? do robienia lodów w sam raz !

Gość gość
Idealny wzrost dla modelki to 176 a dla modela to 188, bardzo ładnie wyglądają wysokie osoby to zaleta ale ludziom podoba się nie to co ładne tylko to co przeciętne bo to ich nie wpędza w kompleksy dlatego większe powodzenie mają osoby przeciętne niż ładne :-) !

Obecnie zaczyna być popularny modeling w rozmiarze + SIZE. Zajrzyj na stronę KRĄGŁOŚCI.PL. Tam krąglejsze dziewczyny :) , zamieszczają swoje zdjęcia, a na forum pojawiają się ogłoszenia fotografów. Możesz też zobaczyć jak kreują się w necie duże dziewczyny np. http://duzeklimaty.blogspot.com/. Czemu chcesz być modelką?

Gość gość
Za wysoki jest ten kto ma 2 metry a za niski ten kto ma 140 cm. Ja jestem wysoki ma idealny wzrost dla modela czyli 188 ale większe powodzenie ma mój kolega on ma 180 cm ale wszyscy mówią że to ja jestem ładny to prawda że przeciętni urody ludzie mają większe powodzenie niż ładni :-( !

Gość gość
Chce być modelką bo to moje marzenie, wiem że marzenia można zmienić ale mam nadzieje że moje marzenia się spełnią, mam nadzieje że zostanę modelką, ciesze się że jest wiele rozwiązań :-)

Może potrafią lepiej pozować, współpracować z fotografem i gramatycznie pisać po polsku :D .

W Twoich marzeniach chodzi o kasę, popularność czy chęć samodowartościowania?

Gość gość
chodzi o dobrą samoocenę i wykonywanie ciekawej pracy :-)

Gość gość
haha, on też pisze czasami nie poprawnie

To nie jest praca na co dzień, a gdy jest, to raczej przypomina harówkę. Zdarza się, że dziewczyny mdleją ze zmęczenia :( . Lepiej pomyśl o czymś, co wypełni Twoje dorosłe życie. Modeling, to zajęcie dorywcze.

Gość gość
modelki z Victoria Secret są piękne i mają cudowną pracę

Gość gość
Poczytaj ten temat: http://utn.pl/0KSrc , znajdziesz odpowiedzi. Generalnie w tej branży wysokie mają lepiej, ale to zależy, poczytaj :)