dominika95 0 Napisano Czerwiec 9, 2014 Jestem z partnerem od roku, i nie czuję sie w tym związku dobrze. Mój partner od paru miesięcy nie potrafi okazywać uczuć jest zimny, ma bardzo chamskie odzywki które czasem doprowadzają mnie do łez i go to nie rusza w dodatku, ciężko mi stwierdzić czy mu na mnie naprawdę zależy. Może gdybym czuła że mam w nim wsparcie, bym myślała inaczej ale nawet w tej kwesti mnie zawodzi.Nie czuje się przy nim kobietą, mam poczucie niskiej wartości, nie wiem czemu tak jest, widzę jak inne pary chodzą razem cieszą się swoją bliskością a my/on idzie z głową uniesioną do góry a ja wdół, w dodatku spodziewam sie jego dziecka a on nawet nie dba o moje potrzeby . Nie wiem jak to będzie po prostu nie czuje że ten związek ma sens jesteśmy tak mało czasu ze sobą a już sie psuje choć powinno byc na odwrót z powodu zbliżającego się dziecka.. Być może to stało się zbyt szybko i go to przerosło ale niewiem co robić, niewiem czy nadal mnie kocha jeśli wogóle tak było choć chcieliśmy bardzo mieć razem dziecko. Proszę o rade.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach