Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
dominika95

Proszę o pomoc!

Polecane posty

Jestem z partnerem od roku, i nie czuję sie w tym związku dobrze. Mój partner od paru miesięcy nie potrafi okazywać uczuć jest zimny, ma bardzo chamskie odzywki które czasem doprowadzają mnie do łez i go to nie rusza w dodatku, ciężko mi stwierdzić czy mu na mnie naprawdę zależy. Może gdybym czuła że mam w nim wsparcie, bym myślała inaczej ale nawet w tej kwesti mnie zawodzi.Nie czuje się przy nim kobietą, mam poczucie niskiej wartości, nie wiem czemu tak jest, widzę jak inne pary chodzą razem cieszą się swoją bliskością a my/on idzie z głową uniesioną do góry a ja wdół, w dodatku spodziewam sie jego dziecka a on nawet nie dba o moje potrzeby . Nie wiem jak to będzie po prostu nie czuje że ten związek ma sens jesteśmy tak mało czasu ze sobą a już sie psuje choć powinno byc na odwrót z powodu zbliżającego się dziecka.. Być może to stało się zbyt szybko i go to przerosło ale niewiem co robić, niewiem czy nadal mnie kocha jeśli wogóle tak było choć chcieliśmy bardzo mieć razem dziecko. Proszę o rade..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować