Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulcia73

4 miesiac brak okresu, a testy negatywne. Mieszkam w Szkocji..

Polecane posty

Gość agulcia73

może zacznę tak.. Jestem Agnieszka i odchodzę od zmysłów z moimi wynikami, a raczej ich brakiem.. mam 22 lata i ważę 78 kg / 164 cm. -( może być przydatne ) Mieszkam od 4 lat w Szkocji.. od 2 lat 'staram' się ( juz ) z narzeczonym o dziecko oczywiście metodą.. hm, jeśli tak to mogę nazwać.. ' Jeśli uda Nam się zajść to super, jeśli nie, to nic się nie stanie, staramy się dalej :) o, takie mamy podejscie do tego hihi. a więc, pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 9.02.2014 dzisiaj mamy 9.06.2014 do tej pory nie dostałam okresu.. do ginekologa poszłam 2 tygodnie później od braku miesiączki ,On zlecił mi badanie krwi.. czekając 3 dni na pobranie krwi czytałam co nieco w internecie, o czym wyczytałam o urojonej ciązy, o ciazy pozamacicznej, w ogóle to nie nakrecam się, ale czytam, ogladam wszytsko co ma stycznosc z ciaza ;o ależ ile można.. 2 tygodnie później przyszły wyniki i okazało się, że moje hormony są w porządku, że nie jestem w ciąży ale test krwi pokazał, że być może mam torbiele.. zostałam wysłana na usg lecz tam pielęgniarka potwierdziła, że na 100% jest pewna ,że nie ma żadnych torbieli.. druga pielęgniarka i trzecia tak samo stwierdziły.. gdyż były tam razem z Nami :) niedawno zadzwoniła do mnie lekarka z przychodni, ale to , że nie umiałam jej kompletnie zrozumieć poprosiłam , żeby zadzwoniła do mnie tłumaczka, oczywiście zero odzewu.. i martwię się, że coś jednak usg mogło wykazać, ponieważ słyszałam, że w Anglii jeśli coś jest nie tak , dzwonią na telefon z wynikami i próbując jak najszybciej się skontaktować ( a telefon dostałam na drugi dzień po usg ) . Jestem kłębkiem nerwów, bo mam wrażenie jakbym miała coś w podbrzuszu, a przynajmniej mój brzuch tak wskazuję, jakbym juz była w przynajmniej 5 miesiacu ciazy. - mam bardzo częste biegunki, zazwyczaj zaraz po wypiciu herbaty z cytryna. już nie pamietam kiedy był normalny stolec.. - troche mam w buzi smak.. hm, goryczy jak po wymiotach, ale nie wymiotuję. nie wiem co już myśleć a czekanie tu mnie dobija już ;c . dopiero za tydzień idę do swojego lekarza by on zobaczył wyniki usg. myslę, że wszystkie przydatne rzeczy wypisałam.. proszę o odpowiedzi i dziękuję za przeczytanie całej mojej litanii :) -NIECH BÓG BĘDZIE Z WAMI. pozdrawiam. :)

Gość agulcia73
zapomniałam dodac, że robiłam test ciązowy i wyszedł negatywny i tak samo z 5 innymi testami ponieważ przy drugim teście pokazała się bardzo blada druga kreska lecz po 10 minutach od '5minutowego' sprawdzenia wyniku.

Gość gość
Ja bym spróbowała nie chodzić do lekarzy i nie brać leków

Gość agulcia73
przecież nie biorę żadnych leków ;O nie rozumiem. a z docinkami to ja bardzo dziękuje, ale nie potrzebuje takowych ;)

Gość agulcia73
i jeszcze jedno.. mój cykl trwa 46 dni, uhh, jesli dostane 10 stycznia (przykladowo podaje mesiace ) okres to nastepny powinnam dostac 10 lutego , jesli 10 lutego nie dostane miesiaczki to na pewno dostane 28 maja, jesli 28 czerwca nie dostane okresu to na pewno dostane 10 lipca. Skomplikowane to, wiem ;c ale tak mam od samego poczatku i trwa on 3 dni.. bez zadnych ubolewań. Ginekolog w Polsce nie widział w tym nic dziwnego -,- wiec wyddawalo mi sie ze jesli nic mi więcej nie ma to jest okej..

Gość agulcia73
boziu, 4 godzina i ja nie wiem co pisze ;c zamiast miesiąca ;maj; powinno byc marzec, a zamiast 'czerwiec' powinno byc kwiecien : ) wybaczcie mi ;c

Gość gość
brak okresu moze byc z powodu róznych chorób nie tylko ciazy

Gość Agulcia73
No wlasnie, tylko jakie.. oni tutaj w Szkocji to maja czas na takie rzeczy.. masakra.