Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie okłamał

Polecane posty

Gość gość

Hej słuchajcie. Jestem w nowym związku dopiero od miesiąca. A już dzisiaj okazuje się że mój chłopak mnie okłamał. Oboje jesteśmy dorośli. Twierdził, że jest chory przez 2 dni (weekend) że ma gorączkę, ja głupia współczułam martwiłam się okazało się jednak że był z kumplami na wyjeździe a później na imprezie bo oznaczyli go w zdjeciach na facebooku. Dziewczyny powiedzcie mi, czy po miesiącu znajomości jest w ogóle sens rozmowy na ten temat czy może lepiej od razu dać sobie z nim spokój?

Gość gość
:(

Gość gość
NIe wyobrażam sobie tego jak mogłabym mu teraz wybaczyć, nie wyobrażam sobie życia z kłamcą. NIENAWIDZĘ KŁAMSTW

Gość gość
Przeciez mogl powiedziec prawde, a sklamal w taki dziecinny sposob. Obawiam sie, ze to moze byc normalne dla niego....

Gość gość
daj se spokoj bo jak juz na pcozatku takei klamstwa to pozniej bedzie tylko gorzej. Oszczedz sobie nerwow. Widac ze mu na Tobie nie zalezy. Pewnie tylko na seksie...

Gość gość
a skąd wiesz, że impreza była teraz a nie tydzień temu?

Gość gość
od razu widać, że to zwykły ru\chacz imprezowicz, daj sobie z nim spokoj dziewczyno :D ile on ma lat tak w ogole? jak weicej niz 25 to daj se spokoj i szukaj powaznego, co chce rodzine zakladac a nie jeździ z kolegami po dyskotekach jak 18 letni gowniarz

Gość gość
"od razu widać, że to zwykły *****cz imprezowicz, daj sobie z nim spokoj dziewczyno smiech.gif ile on ma lat tak w ogole? jak weicej niz 25 to daj se spokoj i szukaj powaznego, co chce rodzine zakladac a nie jeździ z kolegami po dyskotekach jak 18 letni gowniarz" ma 22 lata ja mam 21 lat. Dzięki za opinie tak właśnie myślałam. Nie wiem jak mogłam być taka głupia żeby zaufać mu po raz kolejny. Miłość jest ślepa ale przynajmniej uczę się z własnych błędów i w przyszłości będę wiedziała komu należy ufać a komu nie. Zresztą bycie w tym związku nawet przez miesiąc było dla mnie koszmarem. Mimo to że bardzo mi na nim zależało ja czułam że jestem tylko zabawką w jego rękach. WSZYSCY MNIE PRZED NIM OSTRZEGALI! JAK JA MOGŁAM BYĆ TAKA GŁUPIA? I ŚLEPO W NIEGO ZAPATRZONA?

Gość gość
olac go od razu, szkoda czasu na takiego niedojrzałego zakłamanego dupka

Gość gość
Teraz pewnie czeka mnie miesiąc załamania psychicznego, nie spania po nocach, zastanawiania się czemu mnie tak potraktował, po co mówił że kocha? Że mu na mnie zależy? Nie rozumiem facetów, po co mówią takie rzeczy? Czy można być tak bardzo zdesperowanym względem skesu? POWAŻNIE?

Gość gość
wg mnie powinnaś z nim porozmawiać anie od razu zrywać, to młody chłopak, dzieciak jeszcze, nie można od niego wymagać zakładania rodziny i ojcostwa dlaczego nie rozmawiasz tylko jesteś wkurzona i załamana ? sorry ja piertole :O masz 21 lat a kafeterianki każą ci szukać męża in ojca dla dzieci O całe życie przed tobą a y będziesz szukać męża ? tak ci śpieszno do pieluch, prania i czyszczenia kibla po facecie ? porozmawiaj i zobacz co on powie

Gość gość
zastanawiam się jeszcze jak to zakończyć? czy przestać się odzywać i od razu zerwać wszystkie kontakty nie podając przyczyny czy może jednak się spotkać i powiedzieć mu co czuję, boje się jednak że jeśli jest zwykłym graczem będzie miał z tego tylko satysfakcję

Gość gość
Nie szukam męża! Broń Boże! Szukam tylko ogoś kto będzie potrafił mnie kochać, temu dupkowi zaufałam już pół roku temu, skończyło się na tym że po 3 spotkaniu w ogóle się do mnie nie odezwał napisął tylko "Pa Ania" i tyle z tego było a że ja mam swoją dumę cierpiałam w ukryciu przez te pół roku i bylam bardzo szczesliwa kiedy odezwal sie ponownie. GŁUPIA JA

Gość gość
"dlaczego nie rozmawiasz tylko jesteś wkurzona i załamana ?" dlatego że od tygodnia twierdzi że nie może się ze mną spotkać a to wymyśla jakąś naukę następnym razem jakiś wyjazd terach symuluje chorobę.. Dlatego nie jestem w stanie nawet się z nim spotkać i porozmawiac

Gość gość
mnie w ogole nie kręcą tacy imprezowicze, sama nigdy nie imprezowalam i szukam faceta domatora a nie takiego co lata po imprezach, w sumie nigdy tego nie rozumialam co w tym fajnego? chlanie, cpanie, lajdaczenie sie, bluzgi, darcie ryja, a po imprezie ru\chanie panienek gdzies w krzakach albo w pokoju. Nigdy bym nie byla z takim chlopakiem, ty nie wiesz co on tam tak naprawde robi, skoro ciebie nie wzial to pewnie podrywa inne panny. a jak sie nachla i nacpa to wiadomo hamulce puszczają

Gość gość
okłamał cię... a mógł zwyczajnie powiedzieć, ze chce jechać z kolegami. Na twoim miejscu odpuściłabym sobie znajomość. Skoro teraz cię okłamuje - nadal będzie to robił. Tyle, że będzie bardziej się pilnował, abyś nie dowiedziała się prawdy.

Gość gość
napiszę z własnego doświadczenia. Mój facet ( a teraz mąż) na początku związku tez mnie okłamywał w podobny sposób. Robił tak przez pierwsze miesiące, ale były to delikatne kłamstwa a nie jakieś zdrady itp. Tłumaczył to tym, że wtedy jeszcze mnie nie kochał więc nie widział tego że mnie krzywdzi. Od tamtego czasu już mnie nie okłamuje, jestesmy ze soba ponad prawie 6 lat i liczy się ze mną w każdej sprawie. Stara się być ze mną zawsze szczery. Mówi że gdy pokochał to nie potrafił zrobić mi żadnego świństwa. Tak więc autorko daj mu szansę, bo jesteście tylko miesiąc ze sobą, na pewno miłości między Wami nie ma, bo nie pokocha się kogoś za miesiąc czasu... Może dlatego nie liczy się z Tobą, bo ja na razie nic głębszego do Ciebie nie czuje

Gość gość
Jaki d**ek, jak robił wałki to po co wklejał je na fejsa ? Pewnie jeszcze zdjęciory miały datę i godzinę ? Poracha na maxa.