Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Problem z Allegro

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej, s艂uchajcie, dawno nie robi艂am zakup贸w przez Allegro i troch臋 tam pozmieniali, mam k艂opot. Kiedy艣 p艂aci艂am przelewem tradycyjnym na specjalny wygenerowany na dan膮 aukcj臋 nr konta w pay u. Teraz nie mog臋 znale藕膰 takiej opcji, chcia艂am zrobi膰 przelew a tam nic, ani nr rachunku ani niczego :? osoba, od kt贸rej kupuj臋 ma podany nr konta zagranicznego, wi臋c nie b臋d臋 jej na niej wp艂aca膰, nie umiem, nie wiem ile to kosztuje, chcia艂abym wp艂aci膰 na pay u, a nie wiem jak? W mailach te偶 偶adnych numer贸w kont, nic...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jest opcja przelew tradycyjny obok tych opcji z bankami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok, wiem, ale ja nie chce przelewu tradycyjnego, chc臋, 偶eby mi wygenerowali ten specjalny numer konta, na kt贸ry zap艂ac臋 艂膮cznie za wszystkie zakupy. Nic mi nie da przelew tradycyjny jak nie znam nr konta w pay u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak wybierzesz przelew tradycyjny to wygeneruje Ci ten numer konta w payu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok, dzi臋ki bardzo, mam nr ;) A mog臋 teraz sama przela膰 kas臋 z banku przez internet, skoro wybra艂am przelew tradycyjny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶esz, wybierasz na stronie swego banku, 偶e chcesz dokona膰 przelewu i wpisujesz ten numer konta, dane i kwot臋, kt贸r膮 c***ayu wygenerowa艂. jak masz kart臋 debetow膮 to mo偶esz te偶 ni膮 zap艂aci膰, albo powi膮za膰 do kontem payu i z konta payu zaplaci膰 szybciej podaj膮膰 tylko 3 cyfry z ty艂u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo Ci dzi臋kuj臋 za pomoc :) Wszystko gra. Mi艂ego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiktoria741
Zawsze mo偶esz te偶 wp艂aci膰 pieni膮dze przez http://bezpiecznyprzelew.pl/ Z PayU r贸偶nie bywa wi臋c lepiej si臋 zastanowi膰 czy warto ryzykowa膰. Ja zazwyczaj stawiam na tradycyjne przelewy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PolaMaj
Ja bym tam,nie zaufa艂a temu systemowi PayU wydaje mi si臋 偶e du偶o bezpieczniej jest jak wysy艂a sie pieniadze przez http://bezpiecznyprzelew.pl/ teraz. PayU do艣膰 cz臋sto ma jakies awarie u ludzie powili uciekaj膮 od tej metody p艂acenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale reklama 'bezpiecznego przelewu' :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sx9paq2isp1zU0UpFtkCDovl

Udost臋pnij ten post