Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto na to póść w GDAŃSKU?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio znalazłam poniższą ofertę Zapraszamy na bezpłatne spotkanie dla przyszłych i młodych mam z cyklu Akademia MamaPyta.pl. TEMATYKA: Odżywianie przyszłej i karmiącej mamy Przygotowanie do porodu, poród rodzinny. Szczepienia najmłodszych dzieci – ważna sprawa Mamo, tato, co Ty na to? O opiece, pielęgnacji i rozwoju małego dziecka Mleko mamy to więcej niż pokarm W przerwie konferencji zaplanowaliśmy: pokaz wiązania chust pokaz niemedycznych technik mogących ułatwić poród z zastosowaniem między innymi piłki, szala rebozo Termin: 13 czerwca 2014, Sala A, CH Manhattan, Al. Grunwaldzka 82, Gdańsk Czas trwania: 12:00 - 16:00 Warunkiem uczestnictwa w konferencji jest wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego, który można znaleźć na stronie www.mamapyta.pl Czy któraś z was była na tym spotkaniu? Czy warto?

Gość gość
Ja sie wybieram, zawsze mozna wyjsc :) wydaje mi sie , ze kazda wiedza moze przydac sie mlodej mamie :)

Gość gość
pewnie warto, tylko prawdopodobnie będzie to prezentacja produktów różnych firm, więc trzeba się nastawić na product placement. Pewnie też dostaniesz kilka gadżetów w ramach za swoje dane osobowe żeby potem ci maila i telefon spamowali

Gość gość
byłam i nic z Twoich przewidywań się nie sprawdziło. Nic nikt ode mnie nie wyciągał. PP bardzo delikatne. Proponuję najpierw pójść a potem komentować