Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc, to ważne

Polecane posty

Gość gość

Witam, narzeczony jest kierowcą ciężarówki. Dzisiaj wjechał do rowu, bp kierowca z przeciwnego pasa się "rozpychał'' i ten aby uciec kolizji zjechał na pobocze, zarzuciło go i wjechał do rowu. Ciężarówka nie blokuje jezdni, nie wywróciła się, nie ma wycieków- więc straż nie pomoże. Dlatego chłopak chce wezwać pomoc drogowa, proszę mi powiedzieć kto ponosi koszty takiej akcji? kierowca czy idzie to z ubezpieczenia?

Gość gość
bardzo proszę o odpowiedź. Ponieważ już wiele nieprzyjemności spotkalo chłopaka ze str. tej firmy i nawet jeśli koszty będzie pokrywać ubezp. to powiedzą że kierowca. Więc chciałabym wiedzieć jak to na prawdę wygląda

Gość gość
up

Gość gość
Wydaje mi się, że od takich wypadków jest właśnie ubezpieczenie. Najlepiej gdyby jakiś ubezpieczyciel się wypowiedział. Poza tym firma jako taka powinna mieć ubezpieczenie, przecież,gdyby kierowcy coś się stało byłby to wypadek przy pracy, może Inspekcja pracy powinna się też wypowiedzieć.

Gość gość
właśnie próbowałam skontaktować się z IP ale już o 16 mają nie czynne. Też wydaje mi się, ze ubezpieczenie jest od tego. No ale zobaczym,y co z tego wyjdzie.

Gość gość
czy ma ktoś jeszcze jakieś informacje na ten temat>

Gość gość
pierwsze co robisz w takiej sytuacji to telefon na linię ubezpieczyciela . bo całe zachowanie później to wynik tego co oni powiedzą . a to z kolie jest uzależnione od rodzaju polisy .