Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eks

Polecane posty

Gość gość

eks mojego narzeczonego dowiedziała się o naszym slubie. Wszyscy podejrzewają ze na niego wparuje - "życzyć szczęścia". prawie rok nie dawała nam spokoju, wyzywała mnie i jego, jak się zachować jak zobaczę jej gębę w tym ważnym dla mnie dniu? Póki co śle smsy z "gratulacjami" i wypytuje znajomych co i jak... Nie mm ochoty oglądać tej osoby w tym dniu, i tak będę zestresowana nie muszą mi się przypominać tamte dni kiedy zatruwała nam życie... co byscie zrobiły?:(

Gość gość
A kto kogo zostawił?

Gość gość
rozstali się 2,5 roku zanim związał się ze mną , kłócili i nie układało się im, ale to on ją, ona najpierw się nie przejmowała, gdy poznał mnie postanowiła go "odzyskać"

Gość gość
wywaliłabym ja z tego slubu, koscioł to koscioł ale za msze płacisz Ty

Gość gość
nie chwal dnia przed zachodem słońca, za 10 lat i Ty możesz być EX jak ten facet się tobą znudzi

Gość gość
nawet jeśli - byłam już eks , i umiem uszanować decyzje ludzi, i nikogo nie obrazac, i na pewno nie będę się tak zachowywała

Gość gość
zgłoscie na policje to stalking a tu jeszcze tylu świadków będzie:)

Gość gość
rozważamy to, ale musi to nękanie trwać chyba 3 miesiące ciągiem, a teraz była przerwa ok roku, ale smsy zbieramy...

Gość gość
policja ma te sprawy w dalekim powazniu ,olewają to i radzą nie czytać,tak na prawdę to droga przez mękę by coś zrobić z takim nękaniem miałam taka sytuację,jakiś trafił się zakochany natręt ,akurat się rozstałam z ex facetem ,myślałam ,ze to on a to jednak był ktoś inny ,,, nie wiem jak zdobył nr tel teraz znajoma ma taki problem,była na policji kazali,nie czytac dla nich to zaden problem a ona boi sie jak jest sama w domu .bo prześladowca jej pisze rózne świnstwa

Gość gość
mam znajomych w policji, może to by cos dało, tylko ze przed ślubem i tak tego nie załatwię, bo innych spraw mam na głowie dużo, nie wiem tylko jak zachować się w dniu ślubu - czy ignorować, czy niech ktoś jej pilnuje ze znajomych czy zabierze - bo tak naprawdę nie wiem co ona na tym ślubie zrobi...ja zdenerwowana, ze zepsuje ślub, narzeczony też zły, ale nikt nie ma na nią żadnego wpływu, tylko jej się nadal wydaje ze ma wpływ na nasze życie i trwa w tym dziwnym przekonaniu. Jak podejdzie życzenia składać, zapewne jakieś chamskie, no to co słuchać tego? a przecież nie będę się z nią kłóciła, rodzina , znajomi, wszyscy tam będą.

Gość gość
miałam podobnie, nasi ojcowie wyprowadził ją pod łokieć, zanim weszła do kościoła, a potem kolega stał przy drzwiach, każdy wiedział i tak kto to, bo cała rodzina ją kojarzyła, a ona się tylko najadła wstydu, polecam, ja miałam to z głowy, narzeczony tez, to nasz dzień wiec mogliśmy zająć się sobą ps. przyszła ubrana na biało hahahhahahahah

Gość gość
sama zycia nie umie sobie ułozyc to szaleje, wspulczuje

Gość gość
o masz, mam podobnie, tylko ze ja mam to w dupie, niech przyjdzie i patrzy na nasze szczęście wariatka jedna:D