Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postinor...

Polecane posty

Gość gość

w sobote ok godziny 2 rano mialam stosunek bez zabezpieczenia do konca ( z moih obliczen wynikalo ze w piatek mialam ostatni dzien dni plodnych, acz kolwiek nie jestem pewna w 100%) w niedziele o 6 rano zarzylam tabletke "po" czytalam o skutkach uboznych jakie moga wystapic, acz kolwiek dodam ze mialam rowniez taki sam stosunek w przedostatni dzien okresu. od zazycia tabletki mam ciagle mdłości jestem bardzo ale to bardzo senna (takie objawy mialam podczas pierwszej ciazy) w dodatku na objad obzeralam sie ogorami konserwowymi ktorych nie lubie z sokiem pomaranczowym, a na sniadanie frytki z czekolada. zastanwiam sie czy to dzialanie hormonow zawartych w tej tabletce czy tez moze wczesniej juz wpadlam...

Gość gość
,,,

Gość gość
hehe głupia dzi\wa traktująca pigułkę PO jak cukierki. Powiedz mi szmato po cho\\lerę pie\/rd/\olisz się bez zabezpieczenia, żeby potem niszczyć sobie zdrowie i ryzykować życiem biorąc jakieś postinory? czy ty jesteś normalna? czy spe\rma już mózg ci rozpuściła? a może to ten ru\chacz ci kazał bo ma w dooopie twoje zdrowie i liczy się tylko jego wygoda i żeby ru\chać bez gumki? czy warto dla bydlaka niszczyć zdrowie? ty cierpisz teraz bo gnojowi się zachciało ru\chać bez gumki, a on ma cię w dooopie. Może się wreszcie szmato nauczysz traktować swoje zdrowie jako rzecz najcenniejszą na świecie, a wygodę ru\chacza, który i tak cię zostawi za 5 lat jak mu się znudzisz, stawiać na ostatnim miejscu?

Gość gość
no troche nie tak, popierwsze ja lubie bez gumki, nie zabezpieczam sie bo nie chce brac zadnych hormonow i juz , a dwa to tylko kolega i to wlasnie jest tak ze on jest zakochany a ja z nim byc nie zamierzam tymbardziej rodzic mu bahora, z reszta nie w tej sprawie pisze toco robie i z kim to jest tylko iwylacznie moja sprawa. jestem iekawa czy takie objawy jakie mam to sa po spozyciu tej tabletki czy moze faktycznie wpadlam. raczej interesuje mnie tylko wypowiedz dziewzyn ktory to braly niz czytanie jakis pierdul na temat jaka jestem suka, to ze jestem to wiem ale z toba nie zyje i niech cie o to glowa nie boli

Gość gość
C I A Z A!!!na 100000000000000000000000%

Gość gość
Ja brałam escapelle prawie 3 miesiące temu i też miałam mdłosci i inne objawy podobne jak w ciąży ale tylko podobne

Gość gość
to podobno ten sam lek tylko zmieniona nazwa, po jakim czasi ci to przeszlo? ja juz tak mialam wczoraj caly dzien i dzis camy dzien, i spie jak male dziecko i dzien i noc, wstaje tylko jesc dodam ze z soboty na dziele mialam calonona impreze ktora sie zakonczyla o 6 rano wiec moze po tym to przemeczenie i ludze sie ze tylko zbieg oklicznosci

Gość gość
0o

Gość gość
mnie po escapelle mdliło, brzuch mnie bolał i od razu dostałam plamienia. przespaałam cały dzień. objadanie się ogórkami to raczej nie od tabletek.

Gość gość
To ciąża.Ja też brałam postinor kilka lat temu i niestety nie pomógł.Dziecko było i je urodziłam.