Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoberLa

poszlibyście?

Polecane posty

Gość RoberLa

na ślub przyjaciółki, która nie odezwała się do was przez 6 lat, nie dawała znaku życia, nie odbierała telefonu, nie odwiedziła was przez ten czas. Ja mam taką sytuację i nie wiem co zrobić, zaproszenie przyniosła jej młodsza siostra.

Gość gość
przez 6 lat się nie odzywała i nadal twierdzisz, że to przyjaciółka? nie, nie poszłabym, zwłaszcza że nawet się nie pofatygowała z zaproszeniem, czym pokazała gdzie ma Twoją obecność na ślubie

Gość RoberLa
Mi się zdaje, że to chodzi o to, że zerwała kontakt z całą paczką na te 6 lat, pojechała za granicę znalazła faceta, zarobiła trochę kasy i teraz wraca do PL i przypomina sobie o dawnych znajomych bo nie ma zwyczajnie z nikim pogadać, znajomi zgodnie mówią że nie pójdą.

Gość gość
Wyjechała za granicę teraz chce odnowić znajomości, co w tym złego? Kiepsko tylko, bardzo kiepsko, że sama tego zaproszenia nie przyniosła. 6 lat to kupa czasu.

Gość gość
zaprasza, bo będzie jej głupio, że nikt ze znajomych nie będzie na weselu. Nie, nie poszłabym

Gość RoberLa
Przez te 6 lat, spotkałem ją kilka razy w Polsce, na mieście i za każdym razem zapewniała mnie, że wpadnie mnie odwiedzić, dodam, że znamy się od dzieciństwa. Mimo, to nie przyszła ani razu, więc ja również raczej nie pójdę i myślę że będzie to wymowne.

Gość gość
hahaha a mi się wydaje ,że chodzi raczej o to ,że chce się pokazać,na jakim poziomie żyje i na co ją stać i przez to czuje się lepsza-taka pokazówa tych ,co wrócili zza granicy....

Gość gość
Mam trochę inną definicję przyjaźni, ty piszesz o jakiejś dalekiej znajomej. Nie, nie poszłabym - bo nie lubię wesel.