Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który laptop mi doradzacie?

Polecane posty

Gość gość

http:/ /www.mediamarkt.pl/laptopy-i-netbooki_notebooki?gclid=CL_QlonV7b4CFSGWtAod5xEAiA Chcialabym tanszy taki do 1200 ale moze być ciut wiecej jeśli warto... nie mam jakiś większych wymagań, w mediamarkt sa najlepsze podobno a może polecicie mi inny sklep ...:)

Gość gość
nie no moze być do 1500 zł, ważny jest wygląd "chudy" ładna klawiatura itd. , czarny

Gość gość
ma być nie aluminiowy, bo się będzie nagrzewał, ma mieć przyjemną klawiaturę do pisania, spróbuj czy Ci się dobrze pisze i ma mieć chłodzenie samoistne tzn. że możesz trzymać go na kolanach i nie pali w nie.

Gość gość
najładniejsze, designerskie robi samsung, zobacz samsung seria 9, są też teraz laptopy transformersy, czyli z oddzielanym ekranem i to jest dwa w jedym laptop i tablet, zobacz asus transformer.

Gość gość
W moim mieście są dwa sklepy z laptopami: media markt i saturn...moze napisz które laptopy mają te wszystkie cechy (nie nagrzewają sie , mają wygodną klawiatyurę..) ja w salonie o nie zapytam i osobiście przetestuję :)

Gość gość
nie mam pojęcia, dawno nie byłem w sklepie rtv. saturn i media markt to tam masz swobodny dostęp, na oko wybierzesz, podotykasz, popiszesz sobie, podnieś czy lekki, czy się podoba z wyglądu. a wywietrznik musi mieć z boku raczej niż na dole to wtedy nie będzie palił w nogi, ale wiadomo, że sprawdzi się to dopiero w użytkowaniu. nie bierz tylko aluminiowego bo ciepły metal to coś nieprzyjemnego.

Gość gość
a to nie mozecie podać jaki najlepszy nazwę?tak zebym nie musiala wszytskich oglądac cały dzien

Gość gość
a jak bym chciala wziąć na raty to podpisuję umowę odrazu na miejscu i mogę wziąć laptopo do domu cyz czekam jakiś tak okres (zalezy mi na czasie)

Gość gość
jak mam Ci podać nazwę jednego, nie ma jednego naj i reszta do d... tak jak z samochodami są volvo, bmw, totyoty, fordy, renault i który niby jest najlepszy? albo telefony jest nokia, samsung, iphone, htc i też nie ma jednego naj...

Gość gość
no raczej coś tam płacisz zaliczkę, pierwszą ratę i bierzesz do domu.

Gość gość
Laptopy msi są całkiem dobrym rozwiązaniem. Posiadam model Msi Gp70 2Od-232Xpl. Bardzo dobry laptop za dobre pieniądze. Kupowałem na http://jpkomputery.pl/w całkiem dobrej cenie więc możesz zerknąć jeśli jeszcze Cie ten temat interesuje ;)