Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieatrakcyjny facet i prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem co nie ma tego czegoś mówiąc krótko, a szczerze po prostu brzydalek, kobiety od takich wieją i wyśmiewają ( co mi się zdarzało nie raz w życiu ), już nie młody bo 32 lata skoro żadna mnie nie chce na stałe (miałem tylko parę przelotnych znajomości nie do końca wobec mnie uczciwych ) jak każdy chciałbym bliskości a nie jest możliwe niestety w normalny sposób... Czy to coś złego że brzydki facet korzysta z takich usług? 150 zł to nie majątek mogę sobie pozwolić nawet parę razy w miesiącu, jak takie spotkanie wygląda, wykąpię się i od razu do wyra? gra wstępna jak z normalną kobietą? czy ona sama się nakręca jak ja się kąpię? nie jestem prawiczkiem

Chyba Ci się coś pomyliło :( :( :( . BLISKOŚCI NIE MOŻNA KUPIĆ !!! Prostytutki sprzedają tylko dostęp do swojego ciała. Jest im zupełnie obojętne, co klient z nim wyrabia (oczywiście, za bolesne zabiegi, każą sobie płacić więcej :D ). Dla nich jest to zwyczajna (czasami ciężka) praca fizyczna. Nie interesuje ich żadna gra wstępna, ani "nakręcanie się". Do nawilżania pochwy mają specjalny lubrykant. Znajoma ma kilka dziewczyn, więc moje informacje pochodzą z pierwszej ręki. Fakt, czasami podczas "młócki" dziewczynie stają oczy w słup i cep myśli, że ona ma orgazm. Ona w tym czasie zastanawia się, czy usłyszał bąka, którego w końcu wypuściła :D:D :D . x Na prawdę miałbyś ochotę, pieścić ciało kobiety, która być może chwilę wcześniej, niedokładnie wytarła z siebie czyjąś spermę ??? x A... i najważniejsze :D : jak będziesz korzystał z jej usług kilka razy w m-cu to powinieneś dostać rabat :D :D :D , nawet do połowy ceny :D :D :D . Nie życzę Ci szczęścia, bo uważam, że to, co zamierzasz zrobić, jest zwyczajną głupotą :( :( :( .

Gość gość
misio1 - a co mam niby zrobić skoro żadna na stałe mnie nie chce? jedna z moich przelotnych znajomości mnie zdradzała na potęgę więc jaka to różnica? sypiała z jakimś typem może i chwilę przed naszym spotkaniem... nie będę się po raz kolejny pchał w jakieś cierpienie

Gość gość
"LarsUlrich 10.06.2014 brzydka cie zechce " hehehe no nie wiem bo jedną taką miałem i nie dość że urody nie miała (mój znajomy powiedział że by wolał być sam całe życie niż z nią) to była chamska do mnie więc podziękowałem za taki pseudo związek, zresztą po tym wszystkim wiem że nie chcę kobiety której bym się wstydził, źle bym się przy takiej czuł to już wolę samotność plus płatny seks

Gość LLejLLa
Wiesz, sa kobiety, dla których nie ważne jest to co na zewnątrz, a ważne to, co jest w środku. Bądź sobą. I na pewno kogoś znajdziesz. Ale wchodząc na taka drogę Twoje szanse raczej maleją. Bo psujesz już w sobie to, co drzemie w Tobie w środku. Nie rob tego. Rob to co kochasz, spełniaj swoje pasję, uszczesliwiaj nimi, a gdzieś ktoś na Ciebie czeka. Ja miałam różnych facetów, różni do mnie "startowali". I wszystko zależy od charakteru. Głupi pieknis co pije i pali idzie na bok. Wolę mądrego "nieprzystojniaka" co nie pije nie pali. Ale w każdym można znaleźć coś pięknego. Może zmien fryzurę? Sprawdz czy lepiej wygladasz z zarostem, czy bez? Może zadbaj o tezyznę fizyczna? Solarium-słońce? Wybierz te 4 opcje do poprawienia i będziesz się lepiej czuć ze sobą a wtedy bardziej zauważa Cię kobiety. Powodzenia!!!

Gość gość
zgadzam się z powyższym nie ważne jak wyglądasz tylko jaki jesteś , mój facet mi sie wogóle nie podobał jak go poznałam tylko jego podejscie do życia, i związałam się znim , każdy mówił że za brzydki jest dla mnie i chwalili go że ładną ma dziewczynę a mimo to ogląda się za innymi ..... i co ja mam zrobić?

Gość gość
Idź i sie przekonasz.Warto wydać na sex 150 zł zresztą nie tylko my brzydale chodzą na płatny sex ale przystojniacy też.

Gość gość
Jeśli nie masz powodzenia u kobiet, to żadne czary tego nie zmienią. Znam kilku starych kawalerów, dwóch ma już ponad 50 lat, wszyscy mają pracę, mieszkania, są schludni i mili, ale brak im pewności siebie, a urodą też nie zachwycają. Od lat próbują znaleźć sobie kogoś, ale kobiety ich odrzucają, lekceważą i wykorzystują. Takie gadanie, że na każdego ktoś czeka, to bzdura. A jeśli nawet, to może być to rozwódka z dziećmi, która wyciągnie od faceta kasę, a potem kopnie go w du'pę. Niektórzy ludzie są skazani na samotność.

Gość gość
Z tym bąkiem było zajepiste :) i śmiem przypuszczać że to tzw. "fakt autentyczny" :P

Gość gość
"Od lat próbują znaleźć sobie kogoś, ale kobiety ich odrzucają, lekceważą i wykorzystują. Takie gadanie, że na każdego ktoś czeka, to bzdura. " Dokładnie tak jest ze mną :( ja nie wierzę już że kogoś poznam na stałe co z tego że mam dobre serce, może jak bym nie miał to bym inaczej do kobiet podchodził...

...A jeśli nawet, to może być to rozwódka z dziećmi, która wyciągnie od faceta kasę, a potem kopnie go w du'pę... A czym różni się płacenie prostytutce, od płacenia takiej rozwódce? Może poszukaj jakiejś samotnej, niebogatej mężatki, której mąż wyjechał i zaproponuj jej 1000zł miesięcznie. Umili Ci życie i jeszcze w domu posprząta :D :D :D .