Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sojuz92

Dzisiaj ja cierpię a jutro mam nadzieje że Magda będzie cierpieć

Polecane posty

Gość Sojuz92

nie złorzeczę jej ale za taką sromotę jaka mnie spotkała to nie może jej to ujść płazem coś takiego.

Gość gość
strzel jej w łeb będziesz miał raz na zawsze spokój

Gość gość
pieprz się z inną wtedy poleci na Ciebie

Gość Sojuz92
Jakby tak matkę Magdzie zastrzelić to by płakała, oj płakałaby. Z tego co wiem jest nauczycielką, więc dałoby się ją namierzyć.

Gość gość
mam nadzieję że to jest troling, BTW przydałby się artykuł o tym typie i tej całej historii bo nie wiem nawet o co chodzi a codziennie pojawia się temat "magda mnie nie chce" i "mam do niej zadzwonić?" itd... no kurwa , ile można? o chuj w tym wszystkich chodzi?

Gość Sojuz92
W dużym skrócie: będąc w 3 liceum ok. 2,5 roku temu zabiegałem na różne sposoby o 3 lata młodszą Magde a ona mnie nie chciała, nie chciała się ze mną umówić, wyjść. I nie wiem do końca co jest grane, nie dostałem oficjalnego powodu dlaczego. Wczoraj się pytam Weroniki "mam jeszcze jakieś szansę u Magdy?" a ona "z tego co wiem - nie"

Gość Sojuz92
Dlaczego mnie Magda nie chciała 2,5 roku temu i po dziś dzień to podtrzymuje.

Gość gość
nadzieja jest matka glupich... coz za plodnosc znajdz se inna magde dup o tym imieniu jest jak ciapkow

Gość Sojuz92
Ja nie polegałem na nadzieji tylko na takim mechanizmie że jak będę nieustępliwy to mi w końcu ulegnie. I cóż z tego że jest dużo dup o tym imieniu jak żadna nie jest moja, nawet nie jest kandydatką do miana mojej dziewczyny?

Ja nie polegałem na nadzieji tylko na takim mechanizmie że jak będę nieustępliwy to mi w końcu ulegnie. Ten mechanizm sprawia że jesteś psychopatą. Po pierwsze kto ci powiedział ze takie coś działa po drugie to nie działa tylko odstraszyłeś dziewczynę od siebie. Zrób sobie inny mechanizm interesuj się takimi kobietami które interesują się Tobą

Gość Sojuz92
Podchodziłem do Magdy ilekroć się pojawiła w mieście, miałem parę razy to szczęście bo innego kontaktu nie mieliśmy. Też bym wolał żeby nas coś łączyło i mieliśmy ze sobą normalny kontakt a nie taki na wariackich papierach od święta. Jej koleżanki sobie poznajdywały chłopaków w szkole ale to byli ich rówieśnicy, całe 3 lata chodzili razem do szkoły. A ja tylko 4 m-ce wiedziałem że ktoś taki jak Magda istnieje i się w tej szkole mijaliśmy w drzwiach bo ona miała na popołudniu, ja miałem na rano.

Gość Sojuz92
Byłem pod szkołą, byłem w urzędzie miasta, przepuściłem jakąś młodą urzędniczkę w drzwiach do bufetu, podziękowała i tyle mojego kontaktu z laskami

Gość gość
Psychol.

Gość Sojuz92
Albo uzasadnisz dlaczego albo sam zasługujesz na to miano.

Gość gość
Nosz kurwa dziewczyna cię nie chce a ty próbujesz hoooj wie co na siłę, jesteś stalkerem. Masz szczęście, że na policję nie poszła.

Gość Sojuz92
Nie jestem stalkerem, na moje zachowanie złożyło się kilka czynników.