Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spozniajacy sie okres, a zapalenie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zastanawiam sie nad przyczynami spozniajacego sie okresu. Co prawda, okres spoznia mi sie 2 dni i nie powinnam panikowac ,ale zawsze sobie narobie strachu. Mam pytanie wiec czy przez zapalenie pecherza moczowego okres moze sie spoznic ? Dodam ze wspolzylam z moim partnerem okolo 2 tyg temu, w prezerwatywie i podczas dni nie plodnych, nawet konczyl na zaewnatrz. Wiec chyba co do ciazy nie musze sie martwic, dodam tez ze mam objawy jak przed okresem typu tkliwosc piersi i od czasu do czasu lekko boli mnie brzuch ,wiec czy ktoras z was miala tak ze przez zapalenie spoznial jej sie okres.?

Gość gość
Wlasnie zadaje sobie identyczne pytanie :D kazda infekcja chyba moze mieć wplyw na cykl tym bardziej uk.moczowego z krwawieniem z pęcherza. Miesiączkuje bardzo regularnie, wlasnie dzis lub jutro się spodziewam ;) zobaczymy...

Gość gość
Pewnie, że każda choroba czy leki mogą wpływać na nasz cykl. A zapaleniem pęcherza nie ma żartów i należy porządnie wyleczyć, a potem zadbać o wzmocnienie układu moczowego dobrym preparatem z żurawiną i pokrzywą. Polecam żurascin uro, u mnie zadziałał i od dłuższego czasu mam spokój.